Radio BalkanFox

POPULARNI PEVAČ UMRO PRED PUBLIKOM! Srušio se na nastupu i preminuo, porodici saopštene ZASTRAŠUJUĆE vesti!


Turska javnost je u šoku nakon tragične smrti Metina Arolata, poznatog pevača, koji je preminuo tokom nastupa u hotelu u Istanbulu. Iako su prisutni brzo reagovali i pružili mu prvu pomoć, Arolat nije uspeo da preživi, a njegov menadžer je potvrdio da je pevač preminuo usled srčanog udara. Ovo je veliki gubitak za sve koji su ga voleli, a njegova porodica i prijatelji su u dubokoj tuzi.

Metin Arolat je rođen 28. maja 1972. godine u Izmiru, a poticao je iz ugledne porodice. Njegov otac je bio bankarski službenik iz Istanbula, dok je majka bila čerkezskog porekla. Zanimljivo je da je njegov otac dizajnirao logo za Turkish Airlines, dok je njegov pradeda bio Hasan Izet Paša, a deda poznati turski pesnik Ali Mumtaz Arolat. Metin je završio Fakultet za ekonomske i administrativne nauke na Univerzitetu Dokuz Eylul u Izmiru, ali je nakon tragične smrti brata odlučio da se preseli u Istanbul i posveti se muzici i režiji.

U Istanbulu je započeo karijeru kao asistent režije u agenciji Osmana Ustundaga, a kasnije je otišao u Ameriku gde je studirao oglašavanje. Po povratku u Tursku, radio je na snimanju spotova za poznate muzičke zvezde poput Tarkana. Bio je poznat po svom vedrom duhu i osmehu na licu, ali je u jednom trenutku odlučio da se posveti i muzici, te je postao jedan od najpopularnijih pevača na turskoj sceni.

Povodom njegove smrti oglasila se i njegova sestra, Fatoš Alkan, koja je izjavila da nema reči koje bi opisale bol zbog ovog gubitka. Njegova bliska prijateljica, Demet Sagiroglu, dala je emotivnu izjavu u kojoj je istakla koliko joj je Metin značio i kako je uvek bio veseo i poseban. Njegov odlazak ostavio je prazninu u srcima mnogih, ali će njegova muzika zauvek živeti kao sećanje na talentovanog i voljenog pevača.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE