Radio BalkanFox

Svakodnevno su se seksali i imali grupnjake sa 5 ljudi! Ovako je izgledao ljubavni život dve velike zvezde (FOTO)

Poznati glumac Dolf Lundgren svojevremeno je sa svojom partnerkom vodio veoma zanimljiv ljubavni život, ispunjen orgijama.

Švedski glumac Dolf Lundgren (65) uživa u braku sa Emom Krokdal (27), koja je 38 godina mlađa od njega. Naime, Emi ne smeta velika razlika u godinama, a ni staračke bolesti kroz koje Dolf prolazi.

Inače, glumac iza sebe ima buran ljubavni život, prepun pikanterija. Pre nego što se i sam proslavio kao Ivan Drago u „Rokiju„, bio je u vezi s muzičarkom Grejs Džouns sa kojom je imao neverovatan odnos.

Glumac je jednom prilikom otkrio da su on i Grejs imali neverovatan ljubavni odnos, koji je uključivao i druge ljude.

Foto: profimedia

Dolf sa Grejs


Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često kući dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro – rekao je Dolf.

Lundgren je brzo postao poznat dobijao je uloge, zvali su ga na otvaranja klubova, slikao se za magazine, a pojavile su i armije obožavateljki, kao i druge žene u njegovom životu, pa je Grejs, prirodno, postala ljubomorna.

Foto: profimedia

Intrigantan ljubavni život


Nije mogla da podnese sve to, bilo je vrlo naporno i za šest meseci se završilo – ispričao je za magazin „The Sun“ Dolf koji je, za razliku od Grejs koja nikad nije pričala o njihovom odnosu, o njemu tokom života vrlo otvoreno govorio.

U svojoj biografiji, „I’ll Never Write My Memoirs“, Grejs je pisala o njihovom ljubavnom odnosu. Ona je opisala kako je izgledalo jedno njihovo snimanje.

Snimanje je završeno tako što smo i ja i Dolf bili goli. Jahala sam ga kao da je neka mitska, mišićava, švedska zver – napisala je Grejs.



Anu se udala za markiza i preselila na ostrvo orgija i bluda! Trošili su je svi muškarci naočigled muža - ovo su skandalozne fotografije (FOTO)

Ljubav

Ana Falarin bila je lepotica koja se udala za markiza i doživela sudbinu kakvu niko ne može da zamisli.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE