Radio BalkanFox

OVDE ŽIVI TEA TAIROVIĆ! Napunila DVE ARENE, a u dvorištu joj stoji KONTEJNER! Kuća na TRI SPRATA svima privlači pažnju (GALERIJA)

Tea Tairović, jedna od najvećih zvezda na Balkanu, osim po svom muzičkom talentu, privlači pažnju javnosti i svojim skromnim načinom života. Iako bi mogla živeti u luksuznoj vili, Tea je odlučila da ostane u svom rodnom Novom Sadu, gde živi sa svojom majkom Božicom u skromnoj porodičnoj kući. Njihov dom, smešten u mirnom novosadskom naselju, pruža im neophodan mir i privatnost, daleko od gradske vreve.

Naime, Teina kuća na tri sprata, sa malim dvorištem ograđenim veštačkim zelenilom, odiše toplinom doma. Međutim, ono što dodatno privlači pažnju jeste mali PVC kontejner u dvorištu. Ovaj dom predstavlja jasnu poruku da je Tea, uprkos svojoj slavi i bogatstvu, ostala verna svojim korenima i vrednostima.

Ovog vikenda, Tea Tairović će održati dva velika solistička koncerta u Beogradskoj areni, na kojima su sinoć tokom prve večeri prisustvovale mnoge poznate ličnosti sa estrade. Kako bi je podržali, među zvanicama su se našli Svetlana Ceca Ražnatović, Sanja Vučić, Nući, Elektra Elit, Ksenija Knežević i Husa „Bitstrit“, što je dodatno potvrdilo njen uticaj i popularnost među kolegama.

Na koncertu se pojavila i Teina majka, Božica Malević, koja nije krila uzbuđenjene zbog uspeha svoje ćerke.

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Majka Tee Tairović, Božica

– Imam malu tremu, mada smo na Tašu već to sve pregrmeli. Ovo je samo jedna stepenica plus u njenoj karijeri i mnogo sam srećna. Ona je izjavila da nema tremu, to znam, ali dobro. Tako i treba. Rekla sam joj ja odavno da treba da bude opuštena. Svi su tu, cela rodbina i naravno svi ljudi koji je vole – istakla je majka pevačice pred početak koncerta za Republiku.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE