Radio BalkanFox

Farmerke Ivane Nikolić na koncertu Tee Tairović u Beogradu

Dugo je ovaj model džinsa bio odlika uličnog stila, a sve češće ga viđamo u svečanijim kombinacijama i u spoju s visokim štiklama, korsetima, elegantnim bluzama…

Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairović
Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Vrećaste farmerke jedan su od vodećih trendova kada je u pitanju džins, a nakon ogromne popularnosti početkom dvehiljaditih, neko vreme je bio u senci, a proteklih godina se vratio u velikom stilu.


Slavne devojke nose ih i u elegantnim odevnim kombinacijama, uz visoke štikle i u večernjim prilikama, za razliku od ranijih izdanja s patikama, a one će biti vrlo trendi tokom jeseni pred nama.


Široki modeli teksas pantalona bili su zastupljeni u brojnim kolekcijama na revijama kojma je predstavljena moda za jesenju i zimsku sezonu 2024, a ovo je postala omiljena silueta uličnog stila.

 

Vrećaste farmerke su omiljeni model džinsa Dženifer Lopez
Vrećaste farmerke su omiljeni model džinsa Dženifer Lopezfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Ivana Nikolić odabrala je baš ovakve farmerke za sinoćni koncert njene koleginice Tee Tairović, a odabrala je jednostavan model brenda Vetements.


Reč je o pantalonama od džinsa koje imaju visok struk i već od kukova se postepeno šire, pa pružaju maksimalnu udobnost.





1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Izrađene su od svetlog teksasa i klasičnog dizajna, a ono što ih izdvaja jeste ime brenda ispisano crnim slovima u predenjem telu.


Ivana je ovaj trendi komad kombinovala sa crnim korsetom na kopčanje, modelom bez bretela, kao i sa špicastim salonkama iste boje i crnim ručnom tašnicom.

 

Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairović
Ivana Nikolić na koncertu Tee Tairovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nucci specijalni gost na koncertu Tee Tairović

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE