Radio BalkanFox

Dolče i Gabana u Milanu oduševio novom kolekcijom! Spoj italijanske klasike i Madone (FOTO)

Na Nedelji mode u Milanu održana je modna revija Dolče i Gabana na kojoj su predstavljeni savršeni modeli iz predstojeće kolekcije za proleće i leto 2025.

Značajna italijanska modna kuća još jednom je pokazala u kom pravcu će ići moda naredne godine. Kolekcija je bila puna boja, dezena i detalja koji su odražavali tipičan stil brenda Dolče i Gabana. Na modnoj pisti pojavile su se manekenke Irina Šajk i Vitorija Čereti.

Inspirisani klasičnom Italijom i starim Holivudom, sa primetnim uticajem Madoninih legendarnih stilskih faza, dvojac Dolče i Gabana kolekciju za proleće/leto 2025. nazvao je „Italian Beauty“.

Foto: Tanjug/AP

 

I sve to pod budnim okom kraljice lično Madone, koja je, prekrivena crnim velom od čipke, reviju pratila iz prvog reda.

Foto: Tanjug/AP

Madona na reviji Dolče i Gabana


Zanosna Vitorija Čereti otvorila je šou u beloj haljini sa kupastim korpama i dominantnom siluetom prizvala sećanja na čuvena Madonina izdanja s početka karijere.

Domeniko Dolče i Stefano Gabana odali su počast moćnoj ženskoj figuri, ali i moćnoj Madoni, sa kojom su se povezali davne 1993, i kostimima za turneju „Girlie Show“ pomerili granice mode i šou biznisa. Kolekcija „Italian Beauty“ bila je svojevrsna oda tim vremenima. Kupasti grudnjaci, korseti, halteri… sve je bilo tako „Material Girl“.

Foto: Tanjug/AP

 


Manekenke, predvođene Irinom Šajk, nosile su perike u stilu legendarnih plavih lokni Merilin Monro, a lookove su dodatno naglasile masivne minđuše u obliku krsta i bezobrazno visoke potpetice.

Foto: Tanjug/AP

 


Nakon što su se poklonili publici, Domeniko i Stefano spustili su se sa piste kako bi pozdravili počesnu gošću. Madona, i dalje prekrivena dugim velom od šantili čipke i sa zlatnom krunom na glavi, srdačno ih je zagrlila i čestitala im na sjajnoj kolekciji.

Foto: Tanjug/AP

 


Sjajnoj reviji u Milanu prisustvovala je i Naomi Kembel, kao i Viktorija de Angelis iz „Maneskina“.

Foto: Tanjug/AP

 


 



5 boja koje će dominirati ove jeseni! Evo kako možete da ih iskombinujete za savršen izgled (FOTO)

Moda i lepota

Tokom jeseni koja je pred nama najviše će se nositi modni komadi u bordo, maslinasto zelenoj, krem, kraljevsko plavoj i senf žutoj boji.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE