Radio BalkanFox

„Biće bolja od Kasandre!“: Čuvena glumica dolazi u Srbiju, producent serije otkriva detalje o saradnji sa njom

Kolumbijska glumica Koraima Tores, najpoznatija po ulozi Kasandre u istoimenoj seriji, ponovo stiže u srpsku prestonicu. Ovaj put će se pridružiti ekipi popularne serije „Igra sudbine“ kao specijalni gost.

Njena poseta je posebno uzbudljiva, jer je to već drugi put da Koraima dolazi u Srbiju, što svedoči o ljubavi i podršci koju uživa među našom publikom.

Nikola Burovac, producent ovog serijskog ostvarenja, podelio je detalje o saradnji sa Koraimom, ističući njenu srdačnost i prirodnost:

Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije.

Burovac je dodao da će Koraima imati ulogu koja će nadmašiti sve prethodne, ali je želeo da zadrži tajnu o njenom karakteru.

– Mogu samo otkriti da će biti i bolje od Kasandre – rekao je on.

Na pitanje kako je došlo do saradnje, Burovac je objasnio:

– Pre nekoliko meseci sam pričao sa našom kast direktorkom Aleksandrom Belošević na temu dovođenja zvezda u našu seriju. Imao sam veliku želju da uradimo nešto drugačije i da obradujemo našu publiku. Aleksandra je predložila da kontaktira Koraimu preko svojih kontakata i da dogovori saradnju što sam sa oduševljenjem prihvatio.

(Telegraf.rs/Blic)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE