Radio BalkanFox

TEODORI DŽEHVEROVIĆ UPROPAŠĆENO LICE! Osvanule uznemirujuće fotografije, uživo je još gore!

Pevačica Teodora Džehverović nedavno se oglasila na društvenoj mreži Instagram, iznoseći svoje probleme sa kožom lica. Istakla je da je preterala sa upotrebom raznih proizvoda za negu kože, što je rezultiralo ozbiljnim problemom. Javno je pokazala stanje svog lica, naglašavajući da je uživo situacija još teža.

Teodora je istakla da je svakodnevno koristila nove kreme i proizvode za negu kože, iako nije imala nikakvih prethodnih problema sa licem. Ovaj slučaj ukazuje na važnost pažljivog pristupa kozmetičkim proizvodima, kao i na opasnosti prekomerne upotrebe istih. Teodora je otvoreno govorila o svojim greškama i poručila svojim pratiocima da treba da cene ono što već imaju, te da preterivanje može dovesti do neprijatnih posledica.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović

 

 –  Moje lice trenutno, a uživo je još gore. Ovo vam je znak da prestanete da stavljate sve što vidite na Tik Toku i društvenim mrežama. Ja sam preterala svaki dan sam mislila da mi treba neka nova krema, iako nikakav problem nisam imala , ali sam želela više i bolje. Dobila sam gore…klasičan primer kada ne znate da cenite ono što imate i da od tog vašeg problema uvek može biti gore. Sve sam izbacila i trenutno je negujem kremom i antibiotskim proizvodima da umiri ovo crvenilo – napisala je Džehverovićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

Njen slučaj predstavlja važno iskustvo koje može poslužiti kao upozorenje drugima da budu oprezni prilikom korišćenja kozmetičkih proizvoda, kao i da ne podležu pritisku društvenih mreža i trendova. Teodora je istakla da je sada primorana da koristi antibiotske proizvode kako bi umirila crvenilo na licu, te da je izbacila sve proizvode koje je prethodno koristila.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE