Radio BalkanFox

Maja Šuput ‘puca’ od sreće, nižu se i brojne čestitke: ‘Volim te…’


Jedna od najtraženijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, danas 45. slavi rođendan. Tim povodom objavila je nekoliko svojih fotografija na Instagram profilu.

– Moj je rođendan! 45., ali tko još broji? Danas ja slavim – napisala je.

Na Instagramu je prati više od pola milijuna ljudi, stoga je dobila i brojne čestitke.

‘Sve najbolje legendice’, ‘Sretan rođendan, Majo’, ‘Volim te, budi sretna’, pisali su joj pratitelji, a dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić poručio joj je: ‘Volim te’ pa joj posvetio objavu.

– Sretan rođendan draga moja, neka te ove najljepše godine koje dolaze ispune samo blagostanjem, najvećom srećom i čistim zadovoljstvom. Neka ti se sve želje ispune, pogotovo one o kojima maštaš kada si sama sa svojim mislima, te želje su nam svima najvažnije… Najljepši snovi neka postanu tvoja stvarnost… Uživaj u životu bez zadrške, jer zaslužila si SVE… puna si blagoslova, dobar i vrijedan čovjek, vjeran prijatelj, poslovni suradnik, samo su neke od tvojih karakteristika, a popis je beskonačan… Blistaj i dalje kao najsjajniji dijamant, i ostani zauvijek tako vedra, vesela, nasmijana, zdrava, i savršena mama najslađem našem dječaku… – napisao je stilist.

Pjevačica je danas ostvarena kao sretna majka i supruga, a iza nje je dugogodišnja karijera na glazbenoj sceni. Nizala je hitove ‘Lopove’, ‘Djevojačko veče’, ‘Ne lomi mi srce’ i brojne druge.

Zovu je ‘kraljicom svadbi’, a gotovo da nema vjenčanja na kojem se ne čuje njezina ‘Svatovska’. Uz gusti koncertni raspored, Maja ima vremena i za druge angažmane pa je tako i članica žirija showa ‘Supertalent’.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE