Radio BalkanFox

Evo gde je danas i kako izgleda najlepši Arapin na svetu! (FOTO)


Omar Borkan Al Gala nosi laskavu titulu najlepšeg Arapina na svetu. Žene su očarane njegovom nesvakidašnjim fizičkim izgledom, a samo na Instagramu ima više od 1,3 miliona pratilaca, mahom dama iz celog sveta.

Ali, ovaj markantni Arapin nije samo lep. On je i uspešan biznismen i to u više oblasti – a najviše para je zaradio kao maneken i influenser, a povremeno radi i kao glumac i fotograf. Njegovo bogatstvo se procenjuje na neverovatnih 10 miliona dolara, što samo pokazuje koliko je uspešan u različitim sferama svog života.

Proteran iz zemlje

Omar je navodno proteran iz Saudijske Arabije zato što je suviše lep. Kako se pisalo pre više od 10 godina do incidenta je došlo na jednom festivalu u Rijadu gde je on samo mirno stajao za svojim štandom. 

– Neke devojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirali su moj štand, tražeći autograme i fotografije. Meštanima se to nije dopalo, posebno nadležnim organima, pa su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival – rekao je on tada.

 

 

Objašnjenje vlasti bilo je previše lep i da postoji „opasnost“ da se gošće festivala zaljube u njega.

Kasnije je delegacija Saudijske Arabije objavila saopšenje u kom je rečeno da od Borkana nikada nije traženo da napusti državu, već samo festival, jer u njihovoj državi važi pravilo da žene ne smeju da komuniciraju s muškarcima koji nisu iz njihove porodice.

Ovaj događaj Omar je vešto iskoristio i poboljšao ličnio marketing, proglašen je za najlepšeg Arapina na svetu, a ponude za posao samo su pljuštale.

Omar je rođen 23. septembra 1989. godine u Bagdadu, a najveći deo života je živeo u Saudijskoj Arabiji. Nakon navodnog incidenta na festivalu u Rijadu njegova popularnost je vrtoglavo porasla.

 

 

Pre devet godina oženio je prelepu modnu dizajnerku što je izazvalo očaj velikog broja žena posebno u arapskom svetu. Sa Jasmin Oid se venčao 2015. godine, godinu dana kasnije su dobili sina, a kako su pisali arapski mediji par se razveo 2018. godine.

Omar je i danas vrlo aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje fotografije, modne projekte, a vrlo škrto priča o privatnom životu. Ima po neku sedu dlaku u bradi, ali je i dalje prezgodan i lep kao slika. Danas uglavnom živi u Dubaiju i dosta putuje širom sveta.

 

 

Omar je veliki ljubitelj automobila, pa u svom voznom parku ima nekoliko luksuznih limuzina kao što je lambordžini, ali i nedoljivi crveni „Mini Cooper“ koji mu je posebno prirastao za srce. Na mrežama se i dalje pojavljuje kao model i reklamira parfeme, satove, automobile…

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE