Radio BalkanFox

Glumac zbog uloge u filmu drastično smršao, izgledao je jezivo: „Za majku je to bilo izuzetno teško“

Glumac Jovan Jovanović, koji je širu publiku osvojio ulogom u filmu „Čuvari formule“, suočio se s velikim izazovom kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu. Zbog zahteva uloge, morao je da smrša čak 15 kilograma, što je zabrinulo njegovu porodicu, naročito majku.

– Najveći izazov je bila priprema, što se tiče fizičkog izgleda. Nismo ličili na sebe. Naravno, i u glavi smo morali da se pripremimo imali smo težak zadatak. Kada stignu ovakvi pozivi, nema pitanja da li da prihvatim ili odbijem, ovu su zadaci zbog kojih upisujemo glumu. Kada ti neko pruži priliku u ovakvom filmu, to moraš da shvatiš kao kompliment i privilegiju, i da izgoriš za sve. Nijednog sekunda se od Bjelinog poziva nisam razmišljao – istakao je Jovan, te se osvrnuo na majku kada ga je videla „osušenog“.

Za majku je to bilo izuzetno teško, na samom početku snimanja su ona i sestra došle, i nije mogla da podnese i gleda kako se hranim, tj kako se ne hranim, pa su se brzo vratile kući. Kada sam završio snimanje, obećao sam da ću odmah doći u Trebinje i tako sam i uradio, pa sam išao na oporavak. Doručak, ručak, večera, ništa se nije preskakalo – prisetio se glumac, govoreći i o poteškoćama koje je prolazio tokom tog perioda, uključujući anegdote u kojima ga prijatelji i poznanici nisu prepoznavali zbog promenjenog izgleda.

– Prve dve, tri nedelje su mi bile izuzetno teške, posle sam se navikao na taj način života. Bilo mi je teško da igram predstave, u jednoj sceni treba da podignem koleginicu u naručje i kada sam to uradio, nestala mi je slika. U lokalu gde stalno pijem kafu, gazda je hteo da me izbaci, nije me prepoznao bez kose. Bilo je zanimljivih komentara – ispričao je Jovan kroz smeh.

(Telegraf.rs/Blic)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE