Radio BalkanFox

„Da li je ovaj papirić kriv za moju bolest?“ Olja Crnogorac našla zamotuljak u kupatilu, sumnja na crnu magiju

Stefan Mirković

|

Voditeljka Olja Crnogorac sa svojim pratiocima na Tiktoku i Instagramu redovno deli detalje iz privatnog života.

Olja Crnogorac (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Olja Crnogorac (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier




Ona je nedavno šokirala pratioce kada je ispričala da je prolazila kroz agoniju jer je bila žrtva crne magije. Olja je sada na Tiktoku ponovo podelila video u kojem govori da je u kupatilu pronašla čudni predmet, za koji sumnja da je u pitanju ponovo ista situacija.

„Sređujući kupatilo našla sam plavi zamotuljak. Kada otvoril ogledalo tu mi se nalazi celokupna šminka, komezika… Imam jednu malu kutijicu sa šminkom koju ne korstim ali želim da sačuvam maskaru, puder, ovo, ono, da kasnije kupim to nešto što mi odgovara. Jednom mesečno imam maniju bacanja, sve iz kuće pobacam i što treba i što ne treba, rekoh aj da bacim to iz te kutije. Krenula sam da prebacim to u kesu za đubre, kad ono imam šta da vidim. Ljudi, plavi zamotuljak od moje majice koja mi je nestala ravno pre četiri, pet godina. Uvijeno, u celofanu i papir smotan u trougao“, počela je ona i nastavila da objašnjava:

„Ja sam to odmah otpakovala i videla da ovaj papir po sebi ima neke tragove, pretpostavljam neke tečnosti. Ovo deluje jako staro i da jako dugo stoji tu. Sada sebi postavljam pitanje, kako je to dospelo u moje kupatilo. Konstantno sebe podsećam da je 2024. godina. Da li je moguće da se neko bavi ovakvim stvarima? Znate da se svašta dešavalo u mojoj spavaćoj sobi, da imam odvratne košmare“.

Olja je otvoreno govorila i o svojoj bolesti, a sada se zapitala da li možda upravo ovo uzrok njene dijagnoze, ali je istakla da ne želi da poveruje u to.

„Ne žalim da ovaj čudni predmet povežem sa svojom dijagnozom koju sam dobila pre četiri godine. Adisonovu bolest. Ovo nije htelo da se zapali, pokušavala sam 20 minuta. Ja sam tip žene da skoro niko po mojoj spoljašnosti ne može da kaže i da imam problem jer me je tako život naučio. Ali čudnih i loših stvari kod mene poslednjih godina kod mene je bilo bezbroj. Da li je ovaj papirć kriv, pokazaće vreme koje dolazi bez njega u mom kupatilu. Ljudi, pazite koga dovodite u stan“, poručila je ona.

VIDEO: Dragana Kosjerina u vodi

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE