Radio BalkanFox

UMRO POZNATI GLUMAC! Uzrok smrti se čuva u TAJNOSTI, javnost pokošena tužnim vestima (FOTO)

Ruska javnost je šokirana vestima o preranoj smrti talentovanog glumca Vladimira Morgunova, koji je preminuo u 43. godini. Vest o njegovoj smrti preneli su prijatelji umetnika na ruskoj društvenoj mreži „VKontakte“, dok uzrok smrti još uvek nije poznat. Oproštaj sa Morgunovom održan je u Centru za specijalne medicinske svrhe u gradu Malojaroslavec.

Rođen 20. decembra 1980. godine, Morgunov je ostavio dubok trag u svetu glume i ostao upamćen po svojim izuzetnim ulogama. Morgunov je igrao nekoliko epizodnih uloga u seriji „Moja draga dadilja“. Takođe je učestvovao u projektima „Ko je gazda?“, „Pod-potčinjen dom“, „Draga Maša Berezina“, kao i u humorističkoj emisiji „Naša Rusija. Jaja sudbine“.

Republika

Foto: Printscreen

Glumac Vladimir Morgunov umro u godini

Vladimir Morgunov je svoj filmski debi ostvario 2004. godine, a brzo je osvojio publiku svojim izuzetnim glumačkim talentom. Njegova pojava na filmskom platnu bila je osvežavajuća i obećavajuća, te je ubrzo postao jedan od omiljenih glumaca među gledaocima.

U poslednjim godinama svog života, Vladimir Morgunov se povukao iz aktivne glume, što je iznenadilo mnoge njegove obožavaoce. Iako razlozi za ovu odluku nisu javno objavljeni, Morgunov je ostavio neizbrisiv pečat u svetu filma i ostao trajno urezan u sećanjima onih koji su uživali u njegovim filmskim ostvarenjima.

Vladimir Morgunov će zauvek ostati upamćen kao talentovani glumac čiji je životni put prerano prekinut, ostavljajući iza sebe nasleđe velikog umetnika. Njegova smrt ostavlja prazninu u svetu filma, ali će njegova dela nastaviti da žive kroz sećanje i divljenje publike.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE