Radio BalkanFox

ZADNJICA MILICE TODOROVIĆ BACILA MUŠKARCE U TRANS! Ove scene gledate na sopstvenu odgovornost!

Poznata srpska pevačica Milica Todorović privukla je pažnju javnosti svojim poslednjim objavama sa odmora u Hrvatskoj, gde je pokazala svoje zanosne obline u izazovnom kupaćem kostimu. Fotografije su izazvale pravu pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali kako je Milica dovela svoju liniju do savršenstva.

Milica je otkrila da je godinama redovno odlazila kod nutricioniste kako bi održala svoju formu. Iako je priznala da je tokom pandemije malo popustila sa režimom ishrane i da se ugojila, istakla je da se brzo vratila na svoj uobičajeni način ishrane.

 

 

„Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić, pa mi je čudno, ali lepo se osećam! Još nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro, i dalje sam se*si“, izjavila je Milica.

Milica Todorović je još jednom pokazala svoju samouverenost i lepotu, ističući važnost zdravog načina života i redovnog vežbanja. Njene fotografije sa odmora u Hrvatskoj definitivno su privukle pažnju javnosti i pokazale da je Milica u top formi.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović i Lazar Granić

 

Podsetimo, pevačica Milica Todorović i nekadašnji maneken Lazar Granić nedavno su stavili tačku na svoju ljubav, ali jedna objava na društvenim mrežama podgrejala je sumnje da je došlo do njihovog pomirenja.

Lazar Granić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa letovanja na kojoj je pozirao bez majice na jahti u zagrljaju devojke koja je nosila beli bikini. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste da misteriozna devojka koja krije lice na fotografiji ima boju kose gotovo identičnu kao Milica Todorović, zbog čega pojedini sumnjaju da par krije pomirenje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Granić

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE