Radio BalkanFox

Brat Kejt Midlton rekao „ne“ ponudi koja se ne odbija

Džejms Midlton, mlađi brat princeze od Velsa, u novom intervjuu povodom njegove autobiografije otkriva interesantan podatak iz svog života, koji je bio posledica globalnog interesovanja za porodicu Midlton posle kraljevskog venčanja 2012.

Pipa i Džejms Midlton, sestra i brat princeze od Velsa, na Vimbldonu
Pipa i Džejms Midlton, sestra i brat princeze od Velsa, na Vimbldonufoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama odrasla je sa sestrom Pipom i bratom Džejmsom, koji je ovih dana glavna tema u britanskim medijima.


Najmlađi član porodice Midlton, sin Majkla i Kerol Midlton, objavio je, naime, memoare „Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život“, a u njima se osvrnuo na mnoge interesantne epizode svog života i odnosa s kraljevskom porodicom.


Glavna tema knjige je kako mu je njegov pas pomogao da se izvuče iz teške depresije, a Džejms Midlton je sada pričao o svojoj knjizi za londonski Times.

Džejms Midlton, nesuđeni glumac

 

U velikom intervjuu otkrio je mnogo interesantnih stvari, a ostrvski mediji prenose da je Midlton, između ostalog, umalo postao glumac.

 

Džjems Midlton često je na meti paparaca u Londonu
Džjems Midlton često je na meti paparaca u Londonufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brat Kejt Midlton imao je na njenom venčanju s princem Vilijamom 2012. važnu ulogu: čitao je deo iz Biblije u Vestminsterskoj palati, a nakon toga mu je od jedne američke produkcijske kuće stigla ponuda koju mnogi ne bi odbili. Džejmsu je ponuđen milion dolara da snimi film u kom bi igrao glavnu ulogu.


Čak su se odvažili da ponude da učestvuju članovi moje šire porodice – rekao je Džejms.

 

Godine života s disleksijom, pa čitanje pred 162 miliona ljudi širom sveta


On je celog života imao probleme sa čitanjem zbog disleksije, pa mu je obaveza koju je preuzeo na dan sestrinog venčanja bila veliki izazov.


Nikad nisam gledao kraljevsko venčanje. Nijednog nije bilo u mom životu. Makar ne velikog – istakao je. – Nisam bio svestan obima, niti globalnog interesovanja. Osećao sam se privilegovanim što me je sestra pitala da to uradim, to mi je mnogo značilo. Hteo sam da to učinim.

 

Prisetite se kako je izgledalo Džejmsovo čitanje Biblije.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu na krunisanju?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE