Radio BalkanFox

Pomirili se Ana i Rale, fotografija kao dokaz

Pomirili se Ana i Rale – odjeknulo je na društvenim mrežama.

pomirili se ana i rale

Instagram

Nakon burnog raskida slavna pevačica izbacila je Raletove stvari na ulicu, a potom je otkrila šta je dovelo do kraha ljubavi.

Pročitajte Burna noć na Voždovcu – Ana izbacila Raletove stvari na ulicu, on moli za još jednu šansu

– Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada. Slučajnost ili ne, baš to je bio kamen razgora. Za mene postoji jedna istina i uvek sam isključiva.

Za Raleta život nije tako isključiv. To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba ili – ili. Rale se predstavljao isto godinu dana, ali je u suštini osoba kompromisa.

Zvaćemo ga ALI… Ta reč u mom rečniku ne postoji. Znam da velika većina očekuje neku frku, tipa treća osoba, a ja bih sve na svetu dala da je to. To rešavam, znamo već…

Ovo je stvar karaktera i to je nepromenjivo. Da, žao mi je, ali nemam više vremena da objašnjavam nešto nekome osim Tari.

Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je naša ljubav vredna toga. Nikada više nećemo biti prijatelji jer ja završavam odnose zauvek – otkrila je ona.

Nakon zvaničnog saopštenja i drame na Voždovcu usledio je obrt – pomirili se Ana i Rale.

Emotivni partneri rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu što dokazuje najnovija objava na Aninom profilu.

Ona je, naime, pozirala u Raletovom zagrljaju, a primetno je i to da on nije skidao osmeh sa lica. Čestitke na račun obnovljene romanse ne prestaju da pristižu.

”Ko se svađa, taj se voli”, ”Prelepi ste zajedno, volite se i čuvajte”, ”Ljubav je pobedila”, samo su neki od komentara.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE