Radio BalkanFox

Spojilo nas je ono što se desilo… Nezamisliva BOL!

Rijaliti zvezda i pevačica, Luna Đogani, ne eksponira se često u medijima, a sada je otvorila svoju dušu i podelila sa javnošću detalje o svom životu, majčinstvu i promenama koje su se desile u poslednje vreme.  Naime, Luna je istakla da je provela divno leto i lepo se odmorila, ali da su nakon toga krenule obaveze, posebno sa njenim ćerkama.

Ništa do 18. godine, kakve simpatije! Šalim se, ali svakako polako, ide u vrtić, na balet, porasla je, sad je razumnija. Imati dvoje dece je naporno, ali je vredno. Kad i Lana krene u vrtić, onda planiram da se posvetim sebi, da treniram, da se sređujem stalno – rekla je Luna, te priznala da su joj se prioriteti promenili:

– Menja se život, menjaju se prioriteti, nemaš stalno 16 godina. Ja sam odabrala da budem mlada majka, ničega nisam željna ostala. Kad sam bila mlađa, izlazila sam, uživala, svašta smo prošli, sve je normalno. Ali onda dođeš u godine kad izabereš jednu osobu koja te čini srećnom, porodicu, decu, posao. Ništa ne bih menjala, sve kako je trebalo da bude, dobro je ispalo. Samo Bog da nas čuva.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

Nedavno pomirenje njenih roditelja, Gagija Đoganija i Anabele Atijas, iznenadilo je kako javnost, tako i Lunu, koja kaže da trenutno nema srećnije osobe od nje.

– Ne znam da li mogu da opišem to osećanje. Ne postoji srećnija osoba od mene u tom trenutku kad ih vidim na sceni. Svako dete želi roditelje na okupu, da se slažu, poštuju. Moj osmeh na licu sve govori kad sam pored njih i kad ih gledam zajedno na bini. A onda naravno i ta muzika, ja sam uz to i odrasla. Jako sam emotivno vezana i za pesme i za grupu. Samo nek su oni meni dobro i biće sve okej – rekla je ona, te priznala da su njena sestra Nina i ona zajedno sigurno imale uticaj na pomirenje:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anabela i Gagi Đogani se pomirili

Sigurno da i Nina i ja smo ovaj put imali uticaj da se pomire, da budu u dobrim odnosima jer dugo nisu razgovarali. Bili su pozvani kao grupa da nastupaju, što da ne, te pesme su uvek popularne. Bio je taj jedan nastup i onda su ih zvali ponovo i bilo je opet super. Generalno volim da budem upućena, prisutna u odnosu svoje porodice, zbog svega što se desilo mi smo se spojili. Umaralo me da ceo život budem tamo i ovamo, sad smo svi zajedno.

Luna je priznala da joj nije bilo lako kroz šta je prolazila zbog razvoda roditelja, ali ističe da je najbitnije da su svi dobro.

 Naučiš ti vremenom da živiš sa tim, ali je najbitnije da smo svi dobro. Stresno je za dete da sluša, čita, gleda sve i svašta… Nikad nisam volela da biram stranu, od malena sam naučena da volim i mamu i tatu. Jako je teško i ne bih volela da bilo koje dete odvaja mamu i tatu, roditelji su svetinja – rekla je Luna u „Premijera – Vikend specijalu“, pa zaključila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

– Ja sad gledam sve drugačije, sa svojim suprugom, imamo dve ćerke. Šta god da se dešava, uvek su one na prvom mestu. Zadovoljna sam žena, naravno da ne volim da predstavljam savršenstvo od života jer to nema niko, ali da se trudimo da budemo bolji i težimo tome, to svakako. Imam svrhu života, znam za šta se budim i za šta radim.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE