Radio BalkanFox

Znaš li tko sam? Prvu ulogu je ostvarila još kao djevojčica, a od honorara je počastila mamu

Odrasla sam uz najveću filmsku zvijezdu bivše države. Uz mamu sam, još kao djevojčica, shvatila da je glumački posao kao i svaki drugi, a reflektori bljesak u koji nikada ne treba povjerovati do kraja, jer često mijenja putanju i nestalan je suputnik, govorila je u lipnju za Večernji list.

Prvu ulogu ostvarila je još kao djevojčica u filmu ‘Visoki napon’ te je od prvog honorara majku Božidarku Frajt izvela na ručak. Ipak, Bojani Gregorić Vejzović gluma nije bila prvi izbor.

Foto: Instagramž

Kao osmogodišnja djevojčica počela se baviti baletom, a kasnije je diplomirala klasičnu baletnu školu na Ilirskom trgu. Iz baleta se povukla kad je ozlijedila kuk u Labuđem jezeru, a 1996. godine diplomirala je Akademiju dramske umjetnosti.

Već kao studentica druge godine briljirala je u ‘Brezi’ DK Gavella. Za dobivanje te uloge presudio je prijemni ispit na kojem je recitirala kajkavsku narodnu poeziju.

– Dobiti tako težak glumački zadatak na početku karijere može vas lansirati u sazviježđe glumačkog svijeta ili pokopati zauvijek – rekla je ranije.

Foto: PIXSELL

Na kazališnim daskama Gavelle upoznala je glumca Enesa Vejzovića, s kojim je već 18 godina u braku i ima sina Raula te kćer Zoe

Foto: Instagram/Nikolina Pišek



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE