Radio BalkanFox

STANIJA UPERILA KAMERU U MEĐUNOŽJE! Ovo nikako nije smela da uradi, trebaće vam ČAŠA VODE pre nego što vidite sliku (FOTO)

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja je već preko deceniju prisutna na javnoj sceni, i dalje uspešno održava pažnju svojim provokativnim fotografijama i video-zapisima. Najnovija objava izazvala je lavinu reakcija kada je pozirala na ležaljci u minijaturnim crno-roze gaćicama, koje su jedva prekrile njene intimne delove, ostavljajući malo prostora mašti.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević pokazala vrelo izdanje

– Život koji više ne treba odmor – napisala je Dobrojevićeva u svojoj objavi, a mnogima nije bilo dobro od prizora koji je prirdila svojim pratiocima.

Pored toga, Stanija je nedavno ponovo dospela u centar pažnje suočivši se sa Kristijanom Golubovićem u emisiji na Red televiziji, što je bio njihov prvi susret nakon rijalitija „Farma 6“.

Kada sam dobila poziv za ovo uključenje, odmah sam se uplašila da nije neka zamka, neko neprijatno iznenađenje, imala sam ih previše u proteklih godinu dana. Međutim, vidim da sam ja iznenađenje, tako da, bolje što je tako. Javljam se u miru da podržim novu „Farmu“ i da Kristijanu poželim sreću u novom projektu – rekla je Dobrojevićeva, kojoj se Golubović zahvalio.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV, ATA images

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Ovaj susret, iako neočekivan, protekao je u prijateljskom tonu, a Stanija je još jednom dokazala da uspešno balansira između provokacija i podrške kolegama.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE