Radio BalkanFox

Sve žene u Holivudu su strepele od nje! Fatalna zavodnica prošetala u prelepoj haljini pored najvećeg šmekera! (FOTO)

San Sebastijan filmski festival u Španiji počeo je 20. septembra i traje do 28. septembra, a na njegovom otvaranju zablistala je proslavljena glumica Penelope Kruz, koja se pojavila sa suprugom Havijerom Bardemom.

Na otvaranju San Sebastijan filmskog festivala, Penelope Kruz, uvek očaravajuća, pokazala je svoje modno umeće u glamuroznoj haljini brenda „Šanel“. Ova španska diva, koja ima 50 godina, prošetala je crvenim tepihom ruku pod ruku sa suprugom, poznatim glumcem Havijerom Bardemom, koji ima 55 godina.

Penelope je nosila romantičnu toaletu od bele čipke, sa savršeno krojenom sirenom koja je isticala njenu figuru. Posebnu pažnju privukla je crna mašna na grudima, koja je dodatno obogatila njen elegantan izgled. Ovim izdanjem, Penelope je nastavila trend mašni koji su ove godine zavladali na crvenom tepihu.

Foto: profimedia

 

Njen suprug, Havijer Bardem, takođe se istakao u elegantnom odelu sa leptir mašnom, a par je na crvenom tepihu razmenjivao nežne poglede, dodatno naglašavajući svoju romantičnu vezu.

Prava ljubav u Holivudu

Foto: profimedia

 

Pre samo 15 godina, španska glumica imala je lošu reputaciju – često je zavodila glumačke zvezde i slamao im srca, a holivudske žene su bile na oprezu. Međutim, sve se promenilo nakon snimanja filma „Viki Kristina Barselona“, gde je romansa sa Havijerom Bardemom izbila je neočekivano.

Zajedno su se prvi put sreli u filmu „Šunka šunka“, a njihova sudbina bila je isprepletena kroz zajedničke projekte i večeri.

Venčali su se tri godine nakon što je njihova romansa počela na Bahamima, tiho su kupili veliku kuću u Madridu i dobili dvoje divne dece. Njihov susret, koji je mogao izazvati eksploziju strasti, stvorio je umesto toga mirnu luku porodične sreće i udobnosti.

 



Godine joj ništa ne mogu! Pojavila se u savršenom stajlingu i ponovo pokazala zašto je modna ikona! (FOTO)

Moda i lepota

Naomi Kembel (54) blistala je na reviji „Tod’s“ tokom Nedelje mode u Milanu, noseći kombinaciju na kojoj bi joj svaka dama pozavidela.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE