Radio BalkanFox

TRUDNA ZVEZDA GRANDA! Objavila srećne vesti, pevačica se oglasila iz porodičnog doma!


Bivša učesnica „Zvezde Granda„, Tamara Dragić, obradovala je javnost vestima o svojoj trudnoći. Naime, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje su izazvale sumnje, pevačica je konačno potvrdila ovu radostan.

– Jesam, hvala dragom Bogu. Samo to ću reći! – poručila je Tamara za Espreso.

Tamara je nedavno otkrila tajnu svog negovanog izgleda i podelila svoju bjuti rutinu sa javnošću. Istakla je da joj je izuzetno bitno da joj je koža hidrirana, te da je prešla na prirodne, biljne preparate prilagođene njenom tipu kože. Takođe, istakla je važnost redovnog čišćenja lica i održavanja hidriranosti kože, kao i blage pilinge s vremena na vreme.

Pevačica je svoju karijeru započela kao stjuardesa pre nego što je odlučila da iskoristi svoj muzički talenat i učestvuje u popularnom muzičkom takmičenju. Tokom takmičenja, Tamara je izgledala potpuno drugačije, imajući crvenu kosu, što je bio prepoznatljiv detalj njenog izgleda. Nakon braka i razvoda od supruga Aleksandra, sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima, Tamara je prešla na drugačije profesionalno usmerenje. Danas, pored pevanja, radi u kancelariji i drži privatne časove klavira, slofeđa i pevanja.

Tamara Dragić je svojom iskrenošću i otvorenošću oduševila javnost, deleći važne trenutke iz svog života. Njeni postupci odražavaju snagu i hrabrost, te je jasno da će sa istom posvećenošću pristupiti i ulozi majke. Svi joj želimo sve najbolje u budućnosti i radujemo se novim vestima o njenom životu i karijeri.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE