Radio BalkanFox

POSLE SUSRETA SA VILIJAMOM VIŠE NIJE BILA ISTA: Brat Kejt Midlton otkrio tajnu čuvanu 13 godina

Džejms Midlton, mlađi brat Kejt Midlton, u nedavnom intervjuu za britanski Times podelio je niz zanimljivih detalja iz svog života koji su dugo ostali van pažnje javnosti. Ovi podaci, izneti u njegovoj autobiografiji „Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život“, otkrivaju nepoznate epizode njegovog odnosa sa kraljevskom porodicom, borbu sa depresijom, kao i neočekivanu ponudu iz Holivuda koju je odbio.

Naime, nakon kraljevskog venčanja njegove sestre Kejt i princa Vilijama 2012. godine, Džejms je dobio ponudu koja bi bila neodoljiva mnogima – glavnu ulogu u filmu sa honorarom od milion dolara. Međutim, uprkos veličini ponude, odlučio je da kaže „ne“.

Profimedia

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton

Midlton je u razgovoru za Times otkrio kako je ponuda uključivala i članove njegove šire porodice. Ipak, to nije bilo dovoljno da ga ubedi. Na njegovu odluku značajno je uticala i njegova dugogodišnja borba sa disleksijom, zbog koje mu je čitanje postalo izazov. Posebno na dan venčanja njegove sestre Kejt, kada je pred 162 miliona ljudi širom sveta čitao odlomak iz Biblije.

Govoreći o iskustvu na kraljevskom venčanju, priznao je da nije bio svestan razmera tog događaja. 

– Nikad nisam gledao kraljevsko venčanje. Osećao sam se privilegovanim što me je sestra pitala da to uradim, to mi je mnogo značilo. Hteo sam da to učinim – rekao je on.

Džejms je u autobiografiji opisao i kako je Vilijam postao važan deo njihove porodice.

– Vilijam je bio u našim životima toliko dugo i jako smo ga zavoleli. Imamo osećaj kao da je i meni i Pipi stariji brat – rekao je Džejms, dodajući da je kroz taj odnos njegova sestra procvetala i po njegovim rečima „više nije bila ista“.

 

 

Jedna od simpatičnih anegdota koje je podelio jeste način na koji je testirao princa. Džejms je odlučio da predstavi svog psa – Elu Vilijamu. 

– Pustio sam Elu da uđe u kuću. Odjurila je u kuhinju kako bi se predstavila Ketrin i Vilijamu. Moje zadovoljstvo bilo je potpuno kada sam video koliko je Vilijam zavoleo Elu, što mi je samo potvrdilo da je princ pravi izbor za moju sestru – zaključio je.

Knjiga „Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život“ u velikoj meri se fokusira na Džejsmosvu borbu sa depresijom, a upravo mu je pas Ela pomogla da se izbori sa mračnim trenucima, kada je čak razmišljao o samoubistvu. 

Iako je u mladosti smatrao da nikada neće doživeti ljubav kakvu su imali Kejt i Vilijam, Džejms je godinama kasnije pronašao sreću sa Alizée Thevenet, sa kojom je danas u braku i imaju dete.

 

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE