Radio BalkanFox

Glumica Radmila Živković biće upamćena po odličnim ulogama

Glumica Radmila Živković biće upamćena po brojnim maestralno odigranim ulogama

Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu, filmska i TV glumica Radmila Živković preminula je 20. septembra, posle duge i teške boleseti u jednoj od beogradskih bolnica u 72. godini, potvrdila je glumičima porodica.

Glumica Radmila Živković svet novine svet portalGlumica Radmila Živković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Radmila Živković – Uvek bila spremna da pomogne, ali i da kaže šta misli

Komičarka bez premca, buntovna oštrog jezika, glumica čije se predstave unared bile rasprodate i za koje je tražena “karta više”, umetnica koja je javno progovorila o neprijatnim iskustvima na snimanjima i  među kolegama, sve je to bila Radmila Živković, koja je iznad svega držala do normalnosti.

– Čovek mora da bude normalan, da maksimalno u svojim godinama poznaje sebe, da ne troši sebe na površne stvari, da ne požuri, da se ne uplaši da ga neće biti. Ako polako prolaziš i stižeš do zrelih godina, ti moraš da nastojiš da budeš bolji čovek, da bolje sebe sagledavaš. Ne smeš da se uplašiš i da kažeš sebi: Zastareo sam, za mene to ne važi, nisam više u modi, ne mogu da pratim šta se događa. To nije istina, jer čovek ako je suštastven sve prati, ali ne pristaje na sve – rekla je u jednom od intervjua za beogradsku štampu.

Glumica Radmila Živković svet novine svet portalGlumica Radmila Živković svet novine svet portal

Ata images

Svojevremeno je glumica gostovala u emisiji “Sceniranje” te je otkrila neke nepoznate detalje iz privatnog života.

Naime, Radmila je rekla kako joj je suprug jednom rekao da nju kolege ne voli zbog načina na koji ih gleda. Radmila, priznaje, bilo joj je to čudno jer, kako kaže, nikada nikome nije učinila ništa loše.

– Moj čovek je meni govorio: “Što te tako gledaju, što te ne podnose?” Kad god sam ušla u bife Pozorište ja sam pozvala turu da svi piju. Ja nikad nisam pila, ali ja dam poslednji dinar. Niko ne zna, svi misle da sam ja puna love. Ja izađem prazbog novčanika. Nikad nikome nisam skinula ulogu, namestila štetu, nikada. I ja ga pitam, pa zašto tako misliš? A on mi kaže: “Pa ti ih tako gledaš”…Šta da radim? Ja svoje oči ne mogu da iskopam, ne pada mi na pamet. Ja nisam pritajena, potuljena. Ne treba mi to. Te osobine ljudske koje postoje mi nisu potrebne jer ja ne mogu i nemam potrebu da se krijem iza toga. Ja imam takvu auru da to ne može da me poremeti, ne može da me sruši – rekla je glumica Radmila Živković u emisiji.

@vanja.camovic Jedinstvena. #radmilazivkovic #sceniranje #kurir #kurirtv #kurirtelevizija #glumica #foryou #fyp #foryoupagе #viral @Kurir ♬ original sound – vanja.camovic

 

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE