Radio BalkanFox

Baba Vanga se klonila ova 3 horoskopska znaka! Tvrdila je da imaju posebnu zaštitu – Nije mogla da ih pročita

Poznata po svojim proročkim sposobnostima, Baba Vanga je izbegavala tri horoskopska znaka zbog njihove snažne energije i nepredvidive prirode. Ovi znakovi, prema njenim rečima, poseduju moć koja je bila gotovo nemoguća za čitanje i kontrolisanje.

Legenda kaže da ova tri horoskopska znaka poseduju posebnu energiju, zbog koje je i Baba Vanga birala da izbegne bilo kakav kontakt sa njima. Njihova moć i intuicija činili su ih enigmatičnim i teškim za čitanje, a evo zašto su bili na njenoj listi onih sa kojima je pazila.

Ribe

Foto: Shutterstock

 

Ribe su poznate po svojoj izuzetnoj sreći i intuiciji, a mnogi pripadnici ovog znaka poseduju gotovo proročanske sposobnosti. Oni kao da uvek izbegnu opasnost u poslednjem trenutku, uspešno se noseći sa prevarama i izdajom. Kao da imaju urođenu sposobnost da predvide budućnost i sami upravljaju svojom sudbinom, što je bio jedan od glavnih razloga zašto ih je Baba Vanga izbegavala. Nije im bila potrebna njena pomoć jer su Ribe same bile sposobne da „pročitaju“ svoju budućnost.

Ribe su emocionalno pronicljive, poput psihologa. Lako razumeju tuđa osećanja, a njihovi saveti su često dragoceni za prijatelje i porodicu. Iako se ne ističu u društvu, kada im se neko zameri, mogu postati opasni neprijatelji. Njihova sposobnost da spletkare i koriste svoje veze kako bi se obračunali sa onima koji im stanu na put čini ih posebno opasnim.

Škorpija

Foto: Shutterstock

 

Baba Vanga je Škorpije izbegavala zbog njihove misteriozne prirode i nemogućnosti da čita njihove misli. Ovaj znak deluje kao da je zaštićen od spoljnog uticaja i sposobnost drugih da im „uđu u glavu“. Škorpije su poznate po tome što hipnotišu ljude oko sebe, navodeći ih da im veruju bezuslovno, čak i bez realnih razloga. Ovaj znak je odlučan i ambiciozan, često zauzima visoke pozicije već u mladosti.

Njihova kontradiktornost je fascinantna – u jednoj osobi kao da postoje različite ličnosti. Inteligencija i lukavost omogućavaju Škorpijama da postanu izuzetni manipulatori, a u raspravama su nepobedivi. Njihova harizma i sebičnost pomažu im da iskoriste slabosti drugih za ličnu korist.

Lav

Foto: Shutterstock

 

Lavovi su još jedan znak koji je Baba Vanga radije izbegavala. Njihova energija je toliko snažna da je nemoguće kontrolisati. Lavovi donose haos, a njihove vrline se lako mogu pretvoriti u mane. Oni su harizmatični i asertivni, ali kada im planovi ne idu kako su zamislili, spremni su da unište sve pred sobom.

Lavovi su osetljivi i sujetni, a jedna loša šala može u njima probuditi osvetničku energiju. Uspešni su u poslovnom svetu, politici i umetnosti, ali samo pod uslovom da imaju nekoga ko ih vodi u pravom smeru. Bez pravog vođstva, Lav može izgubiti sve – potrošiti sav novac na nebitne stvari, ući u loše poslove ili se okružiti pogrešnim ljudima.

 



Baba Vanga je verovala da nas ovo štiti! Zdravlje i sreća su na prvom mestu

Lajfstajl

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica, tokom svog života sledila je niz praktičnih saveta za očuvanje zdravlja i blagostanja.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE