Radio BalkanFox

Trend boje kose koje će obeležiti jesen 2024! Vreme je za promenu, ofarbajte se i budite hit sezone! (FOTO)

Pripremite se za novu sezonu sa savremenim trendovima boja kose! Jesen 2024. donosi uzbudljive promene u svetu frizura, od dramatičnih transformacija do suptilnih promena koje će osvežiti vaš izgled.

Za jesen 2024. pravi trenutak za promenu boje kose je sada, jer su aktuelni trendovi u frizurama savršeni za stvaranje privlačnog izgleda.

Od dramatičnih transformacija do suptilnih promena, nova sezona donosi bogate čokoladne tonove, tople crvene i zlatne pramenove. Ako planirate promenu boje u bliskoj budućnosti, obavezno obratite pažnju na trenutne nijanse.

Trendovi boja kose za jesen 2024

Bakarne nijanse

Foto: EPA

 

Bakarne boje se neprestano vraćaju u modu, a svaka sezona donosi nove varijacije. Ove jeseni, fokus je na bogatim zemljanim tonovima uz dodatak prirodnih nijansi, stvarajući izuzetno nosiv izgled. Nova boja, Copper Contrast, donosi dimenziju kroz plave i smeđe tonove, a ova nijansa je među najpopularnijima u aktuelnim trendovima.

Medeno plava boja

Foto: profimedia

 


Honey Blonde se vraća u fokus kao savršena nijansa za prelazni period. Tople boje kose za jesen pružaju suptilan prelaz od svetlih letnjih tonova ka dubljim, odražavajući toplinu i sjaj. Idealna je za one koji žele da zadrže svetlu boju kose uz dodatak topline koja osvetljava jesenju paletu.

Braon nijanse

Foto: EPAIMAGES

 


„Tobacco Brown“ ostaje izuzetno popularan među brinetama, pružajući luksuzan i ultrasjajni izgled. Ove jeseni, bogate nijanse čokolade i duvana dominiraju, nudeći sofisticirani i elegantan izgled. Važno je odabrati tonove koji se privlačno razvijaju tokom vremena i održati boju u najboljem stanju.

Tamnocrna boja

Foto: profimedia

 


Bogata crna boja kose vraća se u velikom stilu za jesen 2024. godine. Tamne, moćne nijanse su idealne za one koji žele da ostave snažan utisak. Da bi crna boja ostala intenzivna i duboka, preporučuje se korišćenje tonera za očuvanje njenog bogatstva.

 



5 boja kaputa biće hit jesenje sezone 2024. godine! Budite prve koje će prošetati ovaj trend i izdominirajte!

Moda i lepota

Ove jeseni, kaputi u pet ključnih boja biće apsolutni hit! Od prirodnih tonova do upečatljivih nijansi, otkrijte kako da unapredite svoj stajling i budete prve koje će zablistati u najnovijim trendovima za jesen 2024. godine!

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE