Radio BalkanFox

Čim je videla Srbe, razvukla osmeh, pa slala poljupce (VIDEO)


Glumica Koraima Tores, među Srbima poznatija kao Kasandra po istoimenoj sapunici koja je postala popularna devedesetih godina kod naše publike, doputovala je u Beograd.

Ekipa Republike bila je na licu mesta kada se proslavljena glumica pojavila na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

Imala je, kao i uvek, širok osmeh na licu, a bila je u kombinezonu na koji je nosila štikle.

Jako sam srećna i uzbuđena, spremna sam na sve u Srbiji – kratko je rekla pri susretu sa našom ekipom, kojoj je slala poljupce.

Kako su domaći mediji prethodnih dana brujali, razlog dolaska latinoameričke zvezde je njeno učešće u srpskoj seriji „Igra sudbine“, gde će se pridružiti ekipi kao gostujuća glumica. Predviđeno je da u Srbiji provede tri dana, a svaki minut njenog boravka ovde do detalja je isplaniran. Produkciju će njeno gostovanje, navodno, koštati 30.000 evra.

Međutim, kako tvrde izvori blisiki produkciji, njoj za dolazak nije bio presudan honorar, već joj se mnogo dopala uloga. Prema navodima, sve je dogovoreno u prethodnom periodu i produkcija je samo čekala njen dolazak.

Od ranije je poznato da Korima voli naš narod zbog gostoprimstva koje su joj Srbi i ranije pružali.

Podsetimo, slavna glumica je pilikom dolaska 2017. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš, a kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim – kazala je ona tada.

BONUS VIDEO: 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE