Radio BalkanFox

Kasandra sletela u Beograd

Legendarna Kasandra sletela u Beograd! Ovo je prvo što je izjavila, pa poslala poljubac

Koraima Tores, Foto: Printscreen/Instagram/lacoraima

Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, upravo je sletela na beogradski aerodrom letom iz Pariza.

Čuvena Kasandra bila je iznenađena i oduševljena brojnim novinarskim ekipama, a na dobrodošlicu našeg novinara kratko je poručila:
– Hvala! Vrlo sam uzbuđena i srećna što sam ovde. Očekujem sve ovde – rekla je popularna Kasandra šaljući nam poljupce.

Ona bi inače, trebalo da se priključi ekipi popularne serije „Igra sudbine“ kao specijalni gost.

Koraimin dolazak je potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi „Igra sudbine“. Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je ogromno interesovanje.

„Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u „Igru sudbine“, svi su bili za,“ rekla je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju.

Podsetimo, zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja „Kasandre“ devedesetih godina, Koraima je 1997. godine posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.


01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/kurir/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE