Radio BalkanFox

„Pusti brigu“ danas od 16.10 na Kurir televiziji

Danas od 16.10 gledaćete premijeru vaše omiljene emisije u novoj programskoj šemi Kurir televizije. U prvoj emisiji kojom otvaramo novu sezonu ugostili smo Nadu Obrić, Dragana Stojkovića Bosanca i Aleksandru Stojković Džidžu.

Kako se slažu otac i ćerka i zašto su Nada i Bosanac dokaz da je kumstvo neraskidivo, saznaćete u našem nedeljnom popodnevu.

U studiju će nam se pridružiti i naša mlada nada, Anđelija Ilić koja je dete za primer i odličan đak jer svakog jutra i nakon škole radi na njivi i oko stoke na poljoprivrednom imanju svojih roditelja.

Pusti brigu
foto: Kurir

Ako se po jutru dan poznaje, nema brige za emisiju Pusti brigu! U novom ruhu i osveženom studiju, naš nezamenjivi tandem koji čine harizmatična novinarka i voditeljka Ljiljana Stanišić i vrhunski kuvar, šarmantni Dejan Šutanovac, neće menjati recept za dobru zabavu.

Pusti brigu
foto: Kurir

Uz odabrane goste, mnogo muzike, sjajnu publiku i najkvalitetniji nedeljni ručak, uživaćete svake nedelje od 16:10h uz Kurir televiziju. Zabavljaće vas vrhunski bend popularnog pevača Miloša Vujanovića.

Pusti brigu
foto: Kurir

Ukoliko ne znate šta ćete kuvati u nedelju, pripremite ćuretinu i pratite Dekija koji će spremati rolnice od ćuretine i pire krompir, a za dezert crvene palačinke sa jagodama i napravite vrhunski nedeljni ručak.

Ne propustite sve što smo vam pripremili i ne zaboravite – Pusti brigu! Nedeljom od 16. 10 na Kurir telviziji.

Bonus video:


02:01

VODITELJKA EMISIJE STARS SPECIJAL DOBIJALA NEPRIJATNE PORUKE OD DOSTA STARIJEG GLUMCA: Kada sam ga odbila, reagovao je BURNO!

(Espreso)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE