Radio BalkanFox

SMENA ODEĆE: Vakum kese kao idealan izbor za odlaganje SEZONSKE GARDEROBE!


Znamo koliko može biti izazovno pronaći dovoljno prostora za skladištenje sve te garderobe, posebno ako imate ograničen prostor u ormaru. Zato su vakuum kese savršeno rešenje!

Uz ovaj set od 8 vakuum kesa (3 velike i 5 srednjih), možete jednostavno skladištiti letnju odeću, posteljinu, jastuke, pa čak i veće zimske stvari poput jakni i ćebadi, skafandera i sl. Ove kese omogućavaju da smanjite zapreminu stvari čak do 80%, čime oslobađate neprocenjiv prostor u svom ormanu. Pritom, stvari se u njima ne gužvaju kao kada ih čuvate van njih, iako na prvi pogled ne deluje tako.

Zašto su vakuum kese savršene za prelaz sa letnje na zimsku garderobu i obrnuto?

1. Ušteda prostora – Sa vakuum kesama možete smestiti mnogo više odeće i posteljine nego što biste mogli u kutije ili kofere. Kese se smanjuju pomoću usisivača, stvarajući vakuum i drastično redukujući zapreminu stvari. Poručite ih po super ceni OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

2. Zaštita od spoljašnjih faktora – Vaša garderoba biće zaštićena od prašine, vlage, insekata i neprijatnih mirisa. Vakuum kese su hermetički zatvorene, što ih čini savršenim izborom za skladištenje.

3. Više veličina za sve potrebe – U pakovanju se nalaze 3 velike (80×120) i 5 srednjih kesa (60×80), što vam omogućava da skladištite različite vrste odeće i predmeta, od manjih majica i šorceva do velikih zimski jakni i debelih prekrivača. Takođe, veoma su pogodne i za skladištenje plišanih igračaka.

4. Jednostavna upotreba – Kese su neverovatno lake za upotrebu: samo ubacite odeću ili posteljinu u kesu, prevučete plavi plastični zatvarač na vrhu kese i pomoću usisivača izvučete iz njih vazduh na okruglom otvoru. Kada usisate iz njih vazduh, zavrnete otvor čepom i to je sve!

Njihova izdržljivost, lakoća korišćenja i sposobnost da zaštite odeću od svih spoljašnjih uticaja čine ih nezaobilaznim delom svakog domaćinstva. Uz ovaj set od 8 vakuum kesa, možete se oprostiti od pretrpanih ormara i uživati u uređenom i organizovanom prostoru. Poručite ih po super ceni OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE