Radio BalkanFox

Voditeljka dnevnika igra oko šipke: Gazi šestom decenijom, pokazala šta ume! Pohvalila se razgibanošću

Voditeljka dnevnika, Tanja Rađenović, može da se pohvali veoma zgodnim, zategnutim telom u 51. godini.

Iako gazi šestom decenijom života, na izgledu bi joj mnoge dame pozavidele. Njena vitka građa i mišići rezultat su vrednih treninga i pole dance-a, koji Tanja trenira.

Tanja je sa ponosom istakla da trenira ples oko šipke i da je to veoma teška disciplina.

– Ovo je težak sport, al’ uz dobre trenere sve je moguće. Nismo ni svesni šta naše telo može. Svašta nešto sam probala i trenirala, ali nikada mi se nije desilo da se radujem kao malo dete kada idem na trening – rekla je nedavno voditeljka, pa se osvrnula na pogrešne konotacije koje se vezuju uz ovu disciplinu.

– Vrteti se oko šipke po meni ima lošu konotaciju, a on toliko razvija ženstvenost, snagu, držanje. Asocijacije na opuštanje, mir, korak ili izdržaj sa sopstvenim telom uz adekvatnu muziku. Poenta je da kontrolišemo svaki mišić svog tela. Kada ste u vertikalnom položaju, ako ne sarađuje ova šipka, ovaj metal, vaša koža, telo, vaši mišići nećete se zadržati gore – rekla je Tanja Rađenović i još poručila:

– Sve da je i vrtenje oko šipke, ako to banalizujemo na taj način, zašto bi to bilo sramotno? Svakom dušebrižniku bih poželela da pokuša, da proba! Da vidi da li može… – izjavila je voditeljka dnevnika za Blic.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE