Radio BalkanFox

Ispod se krila, pa naglo krenula ka njemu, sve SNIMLJENO (VIDEO)


Ništa ne može da pruži pravi doživljaj u prirodi kao što je kampovanje i šetnja. Ipak, kampovanje je mnogo specifičnije jer zahteva spavanje u šatoru, uživanje u hrani koju trenutno pripremite, ali definitivno nije za one koji su plašljivi. Kampovanje nije najbolja opcija za one koji se plaše divljih životinja, insekata, gmizavaca… Ipak, nudi nešto posebno – pravi doživljaj prirode i izlazak iz zone komfora.

Jedan video osvanuo je na TikToku. Upravo, reč je o kampovanju i slučaju koji će mnogima uterati strah u kosti. Na snimku koji je podeljen vidi se muškarac koji je ušao u kamp, a potom čuo da se nešto nalazi ispod  dušeka. Sa druge strane, osoba koja mu pravi društvo snima. Ne deluje kao da se ovaj par previše uplašio, a onda se dešava rasplet!

– Evo šta se desi kada moj deka zaboravi da zatvori vrata od šatora, i moj muž uđe unutra pa pokuša da istera – piše u opisu videa nedefinisano tačno o kojoj životinji je reč.

Mnoge je zaintrigiralo šta se nalazi ispod dušeka, te su na originalni video koji je podeljen zamolili za pojašnjenje.

Devojka koje je podelila i prvobitan video, Larena, je podelila još jedan i otkrila. U pitanju je bio tvor!

Očigledno, mnogima je pao kamen sa srca, jer na prvom snimku nisu mogli tačno da vide o kojoj životinji je reč. Neki su se našalili pa su prokomentarisali kako se životinja svim silama trudila da bude neprimetna, ali to joj nije uspelo.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE