Radio BalkanFox

„ZASTRAŠUJUĆE JE I PONIZNO“ Neprepoznatljiva Kejt Midlton nakon hemoterapije

Princeza od Velsa je prvi put viđena u javnosti otkako je rekla da je završila hemoterapiju. Kejt Midlton (42) je išla u crkvu zajedno sa svojim suprugom princom Vilijamom (42), kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom. Viđena je kako nosi šešir dok je sedela na suvozačevom sedištu automobila kojim je upravljao princ od Velsa. Ranije ovog meseca, ona je objavila dirljiv video koji otkriva da je završila kurs hemoterapije. U dirljivom snimku, majka troje dece opisala je poslednjih devet meseci od kada je otkrila da ima rak kao strašne i neverovatno teške, ali je rekla:

– Iz mraka može doći svetlost.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Prve slike Kejt Midlton u automobilu nakon hemoteraprije

Takođe, Kejt je istakla da se dobro oseća i da je sada na putu da se oporavi, ali da planira da započne lagani program angažmana. Kao deo iskrenog snimka, Kejt je odvojila trenutak da oda počast svima onima koji nastavljaju da se bore protiv raka:

– Ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku.

Takođe, ona je objavila da je završila hemoterapiju i otkrila koliko je teško podnela tu situaciju.

– Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo kroz olujne vode i nepoznati put. Putovanje raka je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, ono vas takođe dovodi licem u lice sa sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmišljali, a sa tim i novu perspektivu na sve. Ovo vreme je pre svega podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voleti i biti voljen – navela je Kejt, prenosi Mirror.

Da podsetimo, Kejt Midlton je u martu ove godine objavila da boluje od raka. Od tada, ona se povukla, ali prvi put smo je videli na Vimbldonu ove godine gde je srpski teniser Novak Đoković igrao protiv Karlosa Alkaraza, koji ga je tada i pobedio. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE