Radio BalkanFox

FILM DANA „Tako to ide“

Na večeri kod Milana Spasića

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Na večeri kod Milana Spasića

Poznati vinar Milan Spasić koji se u ovom serijalu već pokazao kao izuzetno šarmatan i duhovit čovek je svojim dočekom ali i izuzetno bogatom večerom oduševio tim Biber koji je u Aleksandrovac stigao sjajno raspoložen i naravno raspevan. Pre večere oni su stigli i da obiđu jednu od najznačajnijih svetinja u Župi a domaćina su obradovali adekvatnim i lepim poklonima. Sam Spale prisetio se svojih početaka, otkrio da je još kao mali odlučio da nastavi porodičnu tradiciju, priznao da vrlo lako zaplače, ali je govorio i o svojim sinovima i supruzi koja mu je od prvog dana najveća podrška…

Poslednja bitka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja bitka

Posle neuspele akcije u borbi protiv narko dilera i gubitka partnera, Rej Ovens napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton na američkoj granici sa Meksikom. Mir malenog grada narušava spektakularni beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa, Gabriejla Korteza, tokom transfera zatvorenika. Da li će mu iskusni šerif Somertona stati na put? Uloge: Arnold Švarceneger, Džoni Noksvil, Forest Vitaker.

Tako to ide

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Tako to ide

Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavca nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćerku dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uošte ima unuku… Uloge: Majkl Daglas, Dajen Kiton.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE