Radio BalkanFox

RADMILA ŽIVKOVIĆ ĆE POČIVATI U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! Narodno pozorište se oprašta od velike glumice!

Čuvena srpska glumica Radmila Živković sutra, 24. septembra biće ispraćena na večni počinak. Kako je saopšteno, slavna umetnica počivaće u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. 

Opelo počinje u 13.30, a sahrana u 14.30, dok će komemoracija biti održana istog dana u Narodnom pozorištu u Beogradu, kada će se kolege i prijatelji oprostiti od Radmile Živković. 

Informacije o detaljima sahrane saopštila je Radmilina ćerka Bojana Bambić na svom Fejsbuk profilu. Mnogobrojne kolege, prijatelji i obožavaoci Radmile Živković oprostiće se od nje na večni počinak, ali će njen lik i dela ostati zauvek upamćeni u srpskoj kinematografiji i pozorištu.

Republika

Foto: Tanjug

 

Rođena je u Kruševcu 14. januara 1953. godine. Bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih. Igrala je u nekoliko desetina filmova, a poznata je i po ulogama Đilde u seriji „Srećni ljudi“, Jovanke Ljutić u „Stižu dolari“, ali i po „Ulici lipa“, gde je igrala glavnu ulogu.

Živkovićeva je svakako bila najpoznatija kao tetka Doka u velikom bioskopskom hitu „Zona Zamfirova“. Dobila je nagrade „Milivoje Živanović“ i „Žanka Stokić“.

Poslednjih godina nije snimala, a iza sebe je ostavila ćerku Bojanu Bambić koja je takođe glumica.

Republika

Foto: Youtube/SUPERSTAR TV

 

Ljubavni život Radmile Živković bio je podjednako interesantan kao i njene uloge na sceni. Njen bivši suprug, Predrag Bambić, bio je snimatelj, a sa njim je dobila ćerku Bojanu. Nakon završetka braka, Radmila se ponovo udala, što je dodatno začinilo njen veoma zanimljiv ljubavni život.

Iako su mediji ranije pisali o neslavnom završetku njihovog braka, Predrag Bambić je javno istakao da su poslednjih godina imali dobar odnos zbog svoje ćerke Bojane. Ovaj neobičan odnos nakon razvoda definitivno je iznenađujuća činjenica koja baca novo svetlo na njihovu vezu.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE