Radio BalkanFox

Odluka Miljane Kulić intrigira javnost

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola čekaju dete. Rizična trudnoća zabrinula je rijaliti zvezdu, a za to vreme njen bivši partner uživa u Švajcarskoj.

Da li će ponovo ići na abortus ili će, bez obzira na sve, roditi dete mnoge zanima, a odluka Miljane Kulić  još uvek nije definitivna.

odluka miljane kulić

Bojan Vuković

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Miljana je priznala da se mimo produkcije čula sa Zolom, te da njega uopšte ne zanima njihovo nerođeno dete.

– Od Zole nemam podršku nikakvu. Mislim da sam iskorišćena po ko zna koji put. Imam visikorizičnu trudnoću.

Ne znam koliko je pametno da rodim dete, pored svega što se dešava. Nije mi jasno da makar cveće ovde nije poslao, samo da mi stavi do znanja da misli na mene.

Bitno da je u govornici rekao „Kidaj, budi aktivna, uz tebe sam“, a 50 puta nije hteo da se javi. 51 put se javio, da ti ne kažem kako, ne smem o tome da pričam.

Ne smem da ti pričam ko ga je zamolio da se javi. Niti je upalio kameru, niti znam gde je. Prišla mi je devojka u bolnici i zaklela mi se u nerođeno dete da on u Švajcarskoj kod nekog Tajsona i babama šeta pudlice i nigde ne nastupa.

Uvek kada je podržavao trudnoću, podržavao je zarad naroda. Mojoj majci je rekao: „Ja ne mogu da joj kažem da ide na kiretažu, reci joj ti kad bude došla na kontrolu“.

Ja sam došla na kontrolu i iskoristila sam jednu priliku i nije hteo da mi se javi kada sam bila u bolnici. Kad sam prokrvarila, zamolila sam jedva doktorku i pozvala sam ga.

odluka miljane kulić

Bojan VukovićBojan Vuković

– On je rekao da ga ne zanima ništa i da se nada da mi je prenela majka. Ja sam rekla: „Šta“, a on mi je rekao: „Pa ona neka ti kaže što se tiče trudnoće“. Tada mi je sve bilo jasno.

Nisam pričala o tome, da se produkcija ne bi naljutila na mene, ali to mi je rekao, kunem ti se. Rekao je: „Ja to javno neću reći, ja se ne oglašavam javno. Ne zanima me, ali valjda ti je sve jasno“. Tako da više nikada u životu ne želim da ga vidim.

Ne pijem tablete i održavam trudnoću, ali ako još jednom prokrvarim, onda ću otići na kiretažu jer je visokorizična trudnoća.

Ne želim da dobijem spontani u četvrtom-petom mesecu trudnoće. Ako ne prokrvarim, zadržaću plod, ja ću imati drugo dete, Željko će imati brata ili sestru.

Što se Zole tiče, više ne želim u životu da ga vidim. Ne mogu da verujem kako se ponaša, a zna da nosim njegovo dete. Užasnuta sam, loše se osećam – jadala se Miljana.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE