Radio BalkanFox

Dea Đurđević o odnosu sa Mladenom Mihatovićem

Dea Đurđević otvorila dušu o odnosu sa Mladenom Mijatovićem!

Vest o odlasku voditelja Mladena Mijatovića sa televizije Pink prošle godine izazvala je iznenađenje među gledaocima koji su godinama pratili njegov rad u kategoriji hronike. Nakon imenovanja za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu, Mladen je odlučio da napusti svoju voditeljsku ulogu i započne novu fazu karijere.

Mladen Mijatović je svojim angažmanom na Pinku stekao veliku popularnost, ali je sada odlučio da se posveti diplomatskim zadacima na novoj dužnosti u ambasadi. Ova promena karijere predstavlja veliki korak za Mladena, otvarajući nove mogućnosti za profesionalni razvoj i doprinos Srbiji u međunarodnim odnosima.

Njegov odlazak sa Pinka izazvao je emotivne reakcije među kolegama, koji su pružili podršku Mladenu u novom životnom izazovu. Takođe, njegova partnerka Dea Đurđević stala je uz njega u ovom važnom trenutku, pružajući mu podršku i ohrabrenje za novi početak u Tel Avivu.

whatsapp-image-20200903-at-14.45.14.jpg

FK Partizan 

Mladen Mijatović svojim novinarskim radom na televiziji Pink ostavio je dubok trag u domaćoj medijskoj sceni. Njegova profesionalnost i angažovanost donosili su gledaocima relevantne informacije iz sveta hronike, čime je stekao vernu publiku koja će sigurno pratiti njegov dalji rad, sada u diplomatskim krugovima.

Odlazak Mladena Mijatovića sa televizije Pink predstavlja prelazak na novu životnu stazu, punu izazova i prilika. Kolege i gledaoci će zasigurno pratiti njegove dalje korake, dok će njegova uloga u ambasadi Srbije u Tel Avivu sigurno doprineti jačanju međunarodnih veza i promociji interesa naše zemlje.

Dea godinama uživa u ljubavi sa kolegom Mladenom Mijatovićem. Budući da je Mladen nedavno postao konzul u Ambasadi Srbije u Tel Avivu, malo vremena provode zajedno, a alternativa im je video-poziv.

– U poslednje vreme se sa Mladenom viđam samo putem video-poziva, ali navikli smo se, ipak smo sto godina zajedno. Naravno, više bih volela da tamo nije rat, pa da mogu i da ga posetim, ali uskoro će se menjati neke stvari, pa će sve biti bolje. Njegovo fizičko prisustvo mi stvarno nedostaje, ali verujem da će uskoro biti bolje.

Kurir televizija Mladen Mijatović i advokat Stefan Jokić o mogućoj oslobađajućoj presudi Zoranu Marjanoviću


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE