Radio BalkanFox

Ideje poznatih žena za kombinovanje obične bele majice

Nekad najjednostavniji komad može biti baš to što je potrebno modnom izdanju da se izdvoji i ostavi utisak, a bela majica kratkih komada je nesumnjivo među njima.

Jelena Đoković često nosi jednostavne bele majice za svaki dan u elegantnim kombinacijama
Jelena Đoković često nosi jednostavne bele majice za svaki dan u elegantnim kombinacijamafoto: K1 Televizija, Youtube Printscreen

Leto je kalendarski završeno, ali to ne znači da treba da se odreknemo komada koji se tipično vezuju za letnju sezonu.


Najpraktičniji među njima je svakako obična bela majica kratkih rukava, koja i te kako ima svoju važnu ulogu u slojevitom oblačenju i može bude baš onaj basic odevni predmet koji pravi razliku u stajlingu za svaki dan.

 

Najpre saznajte kako pronaći savršen model baš za vas, a potom potražite inspiraciju u modnim izdanjima slavnih žena.

 


Kako odabrati najbolju belu majicu za jesen?

  1. Bez obzira na sezonu, kada birate belu majicu za svakodnevne prilike, prva stvar koju treba da gledate je materijal. Idealno je da bude u potpunosti napravljena od pamuka, što garantuje mekanost na dodir i osećaj prijatnosti na koži.
  2. Pitanje siluete je pak mnogo ličnije – ima onih koji se najbolje odeću kada je majica sasvim uz telo, drugi više uživaju u predimenzioniranim, a tu su i oni koji preferiraju da naglase ramena. U svakom slučaju, imajte u vidu ostatak svog garderobera i trudite se da ne nosite oversized majice ako imate samo široke pantalone jer ćete tako izgledati krupnije nego što možda želite.
  3. Slična je stvar i sa izrezom! Okrugli, kvadratni ili V-izrez stvar je lične preferencije, a koju god majicu da odaberete, uz malo mašte će i najobičnija postati it komad koji modno izdanje čini sofisticiranim, otmenim i šik.

5 ideja slavnih žena za kombinovanje bele majice


Kada je reč o domaćoj sceni, najpoznatija ljubiteljka ovog komada je Jelena Đoković, direktorka Fondacije „Novak Đoković“ i supruga najboljeg tenisera u istoriji. Ona belu majicu koristi za sklapanje svojih prepoznatljivih business chid stajlinga, uglavnom uz kvalitetne farmerke.





1 / 5 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Ponekad u spoju sa sakoom, nekad sa džemperima na kopčanje ili bez gornjeg sloja, ona joj pomaže da postigne neobavezan look koji je ipak prikladan u poslovnim situacijama.

 

Jelena Đoković na jednom koncertu u Beogradu
Jelena Đoković na jednom koncertu u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Holivudu je jedna od obožavateljki najpraktičnije među majicama za svaki dan glumica Margo Robi, koju smo nedavno, dok je još uspevala da sakrije svoj trudnički stomačić, viđali u vrlo elegantnim spojevima koji ipak odišu ležernošću.

 

Margo Robi u običnoj beloj majici
Margo Robi u običnoj beloj majicifoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uglavnom su to bile pantalone širih (ali ne i širokih nogavica) s predimenzioniranim sakoima i košuljama preko nezaobilazne bele majice okruglog izreza.

 

Margo Robi u običnoj beloj majici
Margo Robi u običnoj beloj majicifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Srpska i globalno popularna influenserka Tamara Kalinić takođe ima običaj da svoja modna izdanja ponese uz običnu majicu bele boje, a jednom prilikom nam je pokazala sofisticiran look u kom je ona poslužila kao osnova uz teksas zvooncare i strukirani crni sako.





1 / 7 Foto: tamara/instagram

Na sličan način je, ali još ležernije, razmišljala i Kejt Midlton, princeza od Velsa, koja je prošlog oktobra ponela belu majicu uz bele patike, skinny farmerke i strukirani plavi blejzer.

 

Kejt Midlton u oktobru 2023, u kombinaciji skinny farmerki, strukiranog sakoa, belih patika i jednostavne majice
Kejt Midlton u oktobru 2023, u kombinaciji skinny farmerki, strukiranog sakoa, belih patika i jednostavne majicefoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez još jedna je slavna ljubiteljka bele majice, u njenom slučaju kropovane varaijante, a prilikom jednog dnevng izlaska sa ćerkom Džej Lo ju je nedavno ponela uz vrećaste farmerke i providne cipele sa štiklama.

 

Džej Lo u beloj majici i baggy farmerkama nakon ručka sa ćerkom Eme Munjiz
Džej Lo u beloj majici i baggy farmerkama nakon ručka sa ćerkom Eme Munjizfoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa zapada

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE