Radio BalkanFox

Pojavila se sa dubokim dekolteom, a prekrila ga samo OVIM! (FOTO)

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović privukla je pažnju prisutnih na snimanju emisije „Zvezde Granda“ svojim izvanrednim stajlingom. Odabir dubokih tamnih pantalona sa cvetnim detaljima koji su isticali njen struk, kao i providne crne majice ispod koje se nazirao brushalter iste boje, bio je pun pogodak. Njen osmeh i naočare za sunce samo su doprineli celokupnom utisku.

Ceca Ražnatović nedavno je otkrila svoj pristup održavanju linije, ističući važnost zdravih metoda i izbegavanje rigoroznih dijeta. Istakla je kako je uspela da postigne perfektnu liniju bez gladovanja i restriktivnih mera, već se fokusirajući na konzumiranje vode i umerenu ishranu. Njena otvorenost o ovoj temi izazvala je interesovanje javnosti, a njen pristup zdravom životu i ishrani sigurno će inspirisati mnoge.

Cecin pristup zdravom životu uključuje koncept autofagije, odnosno periodičnog posta koji doprinosi detoksikaciji organizma. Kombinacija pravilne ishrane, fizičke aktivnosti i pravilnog ciklusa unošenja hrane pokazali su se kao efikasni za Cecino održavanje vitke linije. Njen naglasak na zdravim metodama održavanja forme može poslužiti kao inspiracija svima koji teže zdravom načinu života.

Foto: ATA images

Ceca Ražnatović na snimanju emisije

 

Podsetimo, Ceca se nedavno pojavila na koncertu pevačice Tee Tairović, a zbog pitanja o njihovom duetu, ona je prekinula intervju. 

– Sve Teine pesme su mi super, tako da ne možete da očekujete da sad pred vama izdvojim samo jednu. Pružila sam joj veliku podršku jer smo koleginice i naravno da se volimo. Podršku pružam svim mladim ljudima, to je opšte poznato – rekla je ona za Republiku.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE