Radio BalkanFox

Nikola Rokvić prikupio 43 miliona dinara za 31 dan!


Uz njihova imena vezuju se humanost, emotivnost, porodične vrednosti, religioznost… Iako su dugo na javnoj sceni, nisu podlegli pritiscima tog života koji često zna da zaslepi i povede u pogrešnom pravcu.

Njihov put je jasan, obeležen samo znakovima u koje i sami veruju. O načelima zdravog života, muzici, braku koji neguju godinama, razgovarali su u „Pulsu Srbije“ Bojana Barović i Nikola Rokvić.

– Rekao bih da je to uspeh svih nas, naravno Bojane i mene kroz fondaciju „Porodica“ ali naravno i celog naroda koji je učestvovao u ovoj misiji. Nekako jedni bez drugih nikako ne bismo mogli da uradimo to. Ja sam samo neki čovek koji je izvršio to, ali mi je mnogo značila podrška, prvenstveno moje porodice, ljudi, tako da smo učinili jednu divnu stvar. Bili smo u Nišu, tamo su nas divno ugostili, i eto, odneli smo prvu donaciju u Klinički centar u Nišu. Tako da smo i te kako radosni, a sada čekamo da stigne aparat mikroskop za Beograd. Mnogo više je sredstava prikupljeno nego što smo očekivali, tako da razmatramo kojoj još klinici možemo da pomognemo. 

Inače, sve ovo je trajalo 31 dan, a prikupljeno je 43 miliona dinara! Pevač je pešačio od Beograda do ostvra u Grčkoj Egine.

Barović se osvrnula na njenu reakciju kada je tek saznala za plan njenog izabranika:

– To je zaista bila velika misija. Ljudi me često pitaju da li je ta ideja došla odjednom, ali ne, Nikola je to planirao par godina, a kod njega se zna da kada nešto naumi, da to i ostvari. Meni je drago zbog toga, naravno da smo jako ponosni, bili smo mu i podrška, ali je zasluga na kraju dana ipak njegova. Bez njega možda ne bi došlo ni do ideje, a kamoli izvršenja, koje nije bilo nimalo lako, dok je naš zadatak ipak bio nešto lakši.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE