Radio BalkanFox

Ljubavnica „OTVORILA OČI“ udatim ženama


Ljubavnice često postaju žrtve osuda, viđene kao „razaračice“ brakova i žene niskog morala. Ova percepcija u društvu često zanemaruje njihovu stvarnost, koja je daleko od srećne. Krivica za preljubu obično se prebacuje na njih, dok se pravi uzrok zaboravlja.

Mnoge od njih su zapravo same prevarene. Na početku veze, često nisu svesne da je njihov partner oženjen, a kasnije im se nude izgovori o nesretnom braku, histeričnim suprugama i obavezama prema deci. Jedna ljubavnica odlučila je podeliti svoja osećanja o svojoj tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem, i njen doživljaj nije nimalo romantičan.

Osećam se preplavljeno grižom savesti, ali zavisna sam od pažnje koju dobijam.

Živim za trenutke koje provodimo zajedno, ali u trenucima razmišljanja shvatam da je moj život „na čekanju“. Znam da nemamo budućnost, čak i ako se odluči ostaviti ženu. Teško mi je verovati da me neće prevariti kao što je prevario nju.

Iako volim misliti da sam feministkinja i borac za ravnopravnost, nisam bila svesna njegovog stanja dok se nisam zaljubila. Njegova objašnjenja deluju tako uverljivo dok smo zajedno. Osećam da ne zaslužujem bolje, čime idem protiv svojih vrednosti. U suštini, ja sam ljubavnica.

S druge strane, ne mogu da ne primetim koliko me njegov odnos sa ženom boli. Mrzim što ne može da bude otvoren prema meni, iako ga s nestrpljenjem dočekujem kada se javi. Lažem sve oko sebe i teško mi je da se oslobodim te veze, nadajući se da će me možda ostaviti kada se situacija pogorša ili kada prestanem da ga volim.

Često se pitam da li bi, da nisam ja ljubavnica, bila neka druga. Nekada imam osećaj da njegova žena zna za mene, iako me osuđuje, dok se drži za njega. Videla sam ih zajedno i pomisao da muškarci više cene ljubavnice od svojih partnerki je grozna, ali izgleda da je to realnost.

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE