Radio BalkanFox

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine


Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 30. septembra koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak OvanHoroskopski znak Ovan

Mislite da je partnerski rad najvažniji. Ulaskom planete Sunca u vaše sedmo polje možete očekivati da se stvari odvijaju po vašem sistemu. Vodolija, Vaga i Blizanci vam mogu biti neko ko je veoma dobar za saradnju i dobru zaradu. Emotivno morate biti iskreniji u pokazivanju svojih osobina. Ne izlazite sami, bez voljenje osobe, stvarate sumnju. Zdravstveno imate problem sa vidom.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 30. septembra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak BikHoroskopski znak Bik

Biće vam bolje od četvrtka. Za vas pravo doba, mali raj. Nije potrebno da se preterano nervirate ako ste nezaposleni. Sačekajte narednu nedelju. Svakako da svi imaju poverenja u vas i smatraju da jedino vi možete nešto da napravite. Čuvajte se saradnika koji preterano imaju mnogo ideja. Od toga ništa ne može da ispadne. Zdravstveno ste dobro a za vašeg partnera je to najvažnije jer može da traži od vas ispunjenje svojih želja.

BLIZANCI

Horoskopski znak BlizanacHoroskopski znak Blizanac

Ako ćete da se zapošljavate sada onda neka to urade oni koji u svojim natalnim kartama imaju Merkur u Devici ili Vagi. Ostali neka se drže onih poslova koje rade. Mnogo ulažete mentalnu energiju u svaki susret sa novim saradnicima. Savet vam je da se opustite i ne razmišljate o novcu jer se svaki put blokirate. Emotivno ste vezani za Vagu koja je dobar i razuman prijatelj pre svega. Zdravstveno se držite podalje od nervoze i nestrpljenja.

RAK

Horoskopski znak RakHoroskopski znak Rak

Dobra nedelja za Rakove i privatan biznis. Ukoliko radite za neke velike agencije ili ste možda u turizmu očekujte uspeh. Vaš projekat je nešto što nije još niko radio pre vas. Obezbedite svoje intelektualno delo i neće biti problema. Emotivno pomalo patite zbog jednog grubog Škorpijona. On nije vredan vas i počnite to da prihvatate kao istinu. U suprotnom vam predstoji samoća. Zdravstveno ste dobro.

Nedeljni horoskop do 30. septembra donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak LavHoroskopski znak Lav

Odlični ste u komunikaciji, diplomatiji, nadmudrivanju. Iskoristićete sve svoje talente i moći. Osoba iz znaka Ribe pokušava da vas blokira svojim stalnim uznemiravanjem i stagnacijom. To morate da rešite odmah ukoliko nebiste gubili finansijski. A za jednog Lava to nije prihvatljivo. Emotivno ste na nekoj raskrsnici. Mislite da se okrenete jednoj osobi ali vas strasti odvuku na drugu stranu i tako sve u krug. Zdravstveno imate dobru energiju.

DEVICA

Horoskopski znak DevicaHoroskopski znak Devica

Zbog Merkura u Devici izbegavajte saradnju i poslove sa bliskom rodbinom. To nije aspekat koji može da vam pomogne u daljem radu. Priliv energije očekujte već od subote. Moćićete da se dokažete onim nevernicima koji vas stalno kritikuju i traže od vas još i još. Ako ste slobodni imaćete susret sa Blizancima ili Lavom. Za vas je dobro da imate dinamičnu osobu pored sebe kako ne biste upali u dosadu. Zdravlje vam je uvek pod kontrolom.

VAGA

Horoskopski znak VagaHoroskopski znak Vaga

Prva dekada Vage može biti naprednija. Promena posla, unapređenje, dodatni novac, sve su to situacije koji su pred vama i daće jedan uspeh. Druga i treća dekada može da se opusti. Dobar posao i dalje ali oprezno sa ulaganjima. Vage u vezi ili braku su pomalo zaboravile na sebe na svoj izgled i to može da im smeta. Ako ste slobodni onda udvaranje od strane Vodolije. Zdravlje vam je dobro.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 30. septembra, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak ŠkorpijaHoroskopski znak Škorpija

Stvarajte svoju novu bolju karmu sa više optimizma i novih naprednih ideja. Saturn u ribama vam to omogućava i vi morate da menjate sudbinu. Putujte ili planirajte put koji će vam omogućiti bolji život i više novca. Emotivno ste u klopci ukoliko ste u braku. Osećate da nešto treba menjati. Ukoliko ste sami onda se posvetite svojim unutrašnjim životom i doći će osoba koja vam zaista pripada. Zdravstveno ste pod stresom.

STRELAC

Horoskopski znak StrelacHoroskopski znak Strelac

Čuvajte novca za nove poslovne ponude i ulaganja. Strelac sada mora da povede računa o svom budžetu. Moraćete da se stabilizujete i primenite disciplinu na svim nivoima, posebno finansijama. Ozbiljne ponude, poslovi pred vama. Ukoliko ste u nekoj emotivnoj vezi koja vas guši raskrstićete brzo sa tim. Ako tražite novu ljubav onda je potražite na nekom kraćem odmoru ili izletu ako planirate još uvek… Zdravstveno se čuvajte bolova u leđima.

JARAC

Horoskopski znak JaracHoroskopski znak Jarac

Sunce u Vagi na vrhu vašeg desetog polja karijere može da opiše da ste u fazi koja predstavlja prekretnicu. Počinjete novu etapu u vašem životu koja treba da predstavi temelje dalje poslovnosti i uspeha. O svemu dobro razmislite pre nego pokrenete nov posao. Novu ideju uvek imate. Emotivno ste u vezi sa osobom kojoj je potrebna podrška. Ako ste slobodni onda računajte na udvaranje Škorpije ili Bika. Zdravlje vam je dobro.

Nedeljni horoskop do 30. septembra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak VodolijaHoroskopski znak Vodolija

Duhovni put vam je sve. Imate posebnu energiju i poseban zadatak da uradite poslove koji mogu biti od važnosti za veliki kolektiv, grupu ljudi. Teško će vam biti jer ste sami ali volite borbu i izazove i to će doprineti da se istaknete. Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Vagom onda svoju ljubav produbite nekim zanimljivim putovanjem u inostranstvo. Zdravstveno ste opterećeni krvnim pritiskom.

RIBE

Horoskopski znak RibeHoroskopski znak Ribe

Jačate svoj sistem vrednosti pored jedne Vage. Ona je prevrtljiva, ponekad, mada vi tražite i idete nekim nejasnim putem. Čuvajte svoje ideje jer mogu biti pokradene i iskorištene za nekog drugog a to znači i vama manje novca. Emotivno ste u vezi koja može da vam pruži stabilnost. Možda ste pred brakom ili zajedničkim životom. Uživajte u svakom trenutku koji je pred vama. Zdravstveno se osećate dobro.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE