Radio BalkanFox

Glumica spržila kilograme pomoću 4 sastojka! Zategnuta i zgodna kao da se nije ove godine porodila – Ovo je tajna!

Turska glumica Fahrije Evdženje postigla zavidnu figuru koristeći samo četiri sastojka! Njena transformacija nakon porođaja oduševila je sve, a tajna njenog zategnutog izgleda krije se u prirodnim namirnicama koje su pored zdravog načina života pomogle da se reši suvišnih kilograma.

Nakon što je u januaru na svet donela sina Kerema, turska glumica Fahrije Evdžen iznenadila je sve svojom brzim povratkom u formu. Samo nekoliko meseci kasnije, već je mogla da ponovo nosi svoju staru garderobu. Kako je uspela u tome?

Osim što redovno praktikuje pilates i gimnastiku uz muziku, Fahrije se pridržava i specijalnog režima ishrane. Njeni obroci su pažljivo kontrolisani, izbacila je određene namirnice, ne jede nakon osam uveče i dnevno unosi do dva litra vode. Među njenim omiljenim napicima je čaj sa đumbirom, belim lukom, medom i limunom.

Ima tajnu kombinaciju koja prži kilograme

Iako se mnoge dame možda namršte na pomen belog luka, njegova blagotvornost za zdravlje poznata je vekovima. U kombinaciji sa đumbirom i medom, ovaj napitak može učiniti čuda, a sama priprema je veoma laka. 

Sastojci:

Komadić đumbira, 

dva čena belog luka, 

dve kašike meda, 

jedna kriška limuna za sok. 

Priprema: 

Đumbir oljuštite, narendajte i skuvajte u dve šolje vode. Nakon pet minuta ključanja, dodajte beli luk, med i limunov sok. Čaj procedite kada se ohladi i uživajte, prenosi „Blic žena“.

Konzumacija ovog čaja može pozitivno uticati na vašu kilažu, jer pomaže u bržem metabolizmu i regulaciji apetita. U kombinaciji sa zdravim životnim navikama, ovaj napitak može postati ključni deo vašeg režima, doprinoseći zdravijem i vama skladnijem telu. 

 



Imala je 90 kilograma, a sada grmi kako izgleda! Neverovatna transformacija mlade mame - ljudi trljaju oči kad je vide (VIDEO)

Zdravlje

Rejčel Sakerdoti iz Londona imala je 90 kilograma nakon što je rodila najmlađu ćerku. Danas je ona potpuno druga osoba, a njena transformacija je zapanjujuća.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE