Radio BalkanFox

MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SREĆNE VESTI

Voditeljka Marija Kilibarda (44) svakim danom sve je bliža trenutku kada će na svet doneti svoju prvu devojčicu. Iako je početak trudnoće čuvala daleko od očiju javnosti, poslednjih meseci rado deli svoja iskustva na društvenim mrežama. Na svom Instagram nalogu sada često objavljuje fotografije i video-snimke na kojima njen trudnički stomak zauzima centralno mesto, dok nestrpljivo iščekuje odlazak u porodilište.

Poslednja fotografija koju je podelila je ona na kojoj se uslikala sa kolegom Slavkom Beleslinom, a njen veliki stokam ponovo je bio u centru pažnje. Marija je nosila crnu užu haljinu koja je posebno istakla stomak, dok je preko ogrnula crno-sivi kežual sako. Kosu je pustila da opušteno pada, dok je blistala bez trunke šminke, samo uz naočare za sunce, a iza njenog ramena provirivao je Slavko.

– Ne znam većeg radoholika od ovog mog kuma. Jedva smo ga izvukle iz redakcije i to na čitavih 15 min. Sve naravno uslovljeno onom starom, dobrom „izaći će ti čmičak“ i tako……bi kafa – napisala je Marija u opisu fotografije.

 

 

Podsećamo, Marijin izabranik, Branislav Bane Vučelić je sin poznate glumice Ljiljane Dragutinović, a Marija je, povodom glumičinog rođendana, objavila i zajedničku fotografiju na priči na Instagramu, uz poruku.

 – Najdraža naša baka Ljilja. Srećan rođendan! – poručila joj je Marija.

instagram-kilimara

Marija Kilibarda i Ljiljana Dragutinović

Voditeljka s ponosom ističe kako je konačno u Branislavu pronašla sve.

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška – istakla je Kilibarda za medije.

 

 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE