Radio BalkanFox

Vlatka Pokos otkrila tko ju je razočarao: ‘Svi nešto očekuju mukte, ne računajte na mene!’

U svojoj najnovijoj objavi Vlatka Pokos (54) najavila je povratak na glazbenu scenu, a i dotaknula se stanja u glazbenoj industriji. Kako je najavila, uskoro ćemo slušati njezin novi singl ‘Kad te boli’, u čijem stvaranju su joj pomogli članovi grupe Groovetastic i DJ Mental Blue. 

– Ljudi mi često prilaze s pitanjima tipa, zašto ne pjevam i ne snimam spotove te zašto radim običan posao u Irskoj. Očito žive u iluzijama i misle da je čovjek imućan ukoliko je slavan. Zasigurno ne u Hrvatskoj“, započela je Pokos svoju objavu. „Potpuno pogrešna percepcija koja nema puno veze s realnošću. A ja sam vrlo realna osoba i vise puta sam javno govorila o ovom problemu – napisala je Pokos u istoj objavi, a onda se osvrnula i na međuljudske odnose i iskorištavanje.

– U Hrvatskoj svi nešto očekuju mukte; da ne spominjem one koji uz to imaju i prljave ideje i insinuacije. Svoj projekt ću financirati sama, bez ičije podrške, ali poručujem raznim “prijateljima“ kojima sam učinila brojne marketinške usluge da više ne računaju na mene – zaključila je pjevačica.

Vlatka Pokos je početkom kolovoza potvrdila glasine da su ona i Većeslav Holjevac, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza, prekinuli. Bili su zajedno nekoliko mjeseci. Nakon toga poručila je da u Hrvatskoj trenutno nema mjesta za nju u profesionalnom smislu te se opet odselila. 

Foto: Instagram/Vlatka Pokos



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE