Radio BalkanFox

Osmeh od uva do uva i neverovatan prizor iza nje (FOTO)

Državna sekretarka Milena Popović iskoristila je vikend na najbolji mogući način! Ako je suditi prema fotografijama koje je objavila na svojoj društvenoj mreži Instagram, ona je otišla iz Beograda i uputila se u Topolu. Njen izbor uopšte ne čudi jer je ovaj kraj Šumadije posebno zanimljiv, a mnogi ga zovu i Karađorđev grad. Od Beograda je udaljen 80 km, a zemljište je pogodno za razvoj vinogradarstva.

Ona je podelila dve fotografije na društvenoj mreži, a na jednoj je i sama pozirala. Čak i vikendom, Milena je elegantna i u svom prepoznatiljivom izdanju. Na sebi je imala belu košulju i uske, crne pantalone. Pozirala je dok se iza nje video neverovatan prizor. Zelenilo dominira, te samo jedan pogled na fotografiju čini da se osoba opusti i uživa u pogledu. Očigledno, pogled na vinograde se dopao i Mileni koja je veselo stala i zabeležila ovaj momenat. Ipak, Milena je otkrila da se nije uputila na odmor već da je ovo za nju bio radan vikend. Podelila je još jednu fotografiju na Instagramu i pokazala da joj je posao ipak prioritet.

Instagram

Milena Popović pozira u Topoli

– Radni vikend. Topola, Oplenac. Tamo gde kraljevi počivaju, a istorija živi. Naša je Srbija najlepša – poručila je ona.

Nije poznato da li i njen partner Igor Jurić bio sa njom ili je na put otišla sama, ipak na fotografijama ga nismo primetili.

Da podsetimo, Milena je već duži vremenski period srećna u ljubavi sa Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Jednom prilikom istakla je kako su se upoznali.

– Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to – rekla je Milena za Blic jednom i dodala:

– Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE