Radio BalkanFox

„Nikad ga nisam videla takvog, prvi put upoznajem svoje dete…“ Zlata nakon par nedelja medijske tišine progovorila o sinovljevom učešću u Eliti 8

Ivana Bradanji

|

Sin folkerke Zlate Petrović Jovan Pejić postao je aktuelni učesnik rijaliti programa „Elite 8“.

Zlata Petrović i Jovan Pejić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

Zlata Petrović i Jovan Pejić (Foto: Ringier/Jovan Ilić) • Jovan Ilić / Ringier




Zlata je sada prvi put od njegovog ulaska progovorila o njegovom učešću, te je otkrila da li vidi potencijalnu snajku iz „Elite“.

– Ja za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim – kaže Petrovićeva.

Pejić je jednom prilikom govorio o Zlatinim zaradama i istakao da je na stub kuće i da ume da čuva novac, a ona je sada otkrila koliko joj znače njegove reči.

– Jako sam ponosna na to da je on kao jedan mlad čovek shvatio šta se dešava u ovom ludačkom vremenu. Novac je i sve i ništa, bez novca ljudi ne mogu da funkcionišu, ali on nije presudan. Ja kad zarađujem i manje i više, uvek sam imala kulturu, življenje, zna se red i drago mi je da je kroz život shvatio kako njegova majka razmišlja. On se prvi put susreo sa takvim načinom života, nespavanje, veliki broj ljudi, snalaženje, i on je verovatno za ovo vreme razmišljao i shvatio da to nije baš lako. Za mene kao majku ne postoji veća sreća nego to što je on ponosan na mene i što je shvatio da nije sve u novcu, što je usvojio principe življenja, za koje ja barem smatram da su ispravni.

Zlata Petrović i Jovan Pejić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Zlata Petrović i Jovan Pejić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Zlata se osvrnula i na Jovane svađe u rijalitiju.

– Upravo sam to gledala. Jovan nije neko ko se svađa i nisam ga do sada viđala u takvim izdanjima. On je neko ko i te kako zna da se izbori za sebe na jedan normalan i kulturan način, kao što je to slučaj i sada. Ja ću sada prvi put upoznati svoje dete u smislu tih svađa i branjenja, zapravo i on će sebe sada prvi put upoznati, jer se nikada nije nalazio u takvim situacijama do sada u životu – ispričala je Zlata.

Zlata Petrović je, sa druge strane, bila tema izlaganja sina Jovana Pejića pred kamerama rijaliti šou-programa „Elita 8“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „ODE I SPAVA NA AERODROMU!“ Jovan Pejić otkio sve Zlatine TAJNE u „Eliti 8“, čekaju ga gadne posledice kod kuće!

(Pink.rs)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE