Radio BalkanFox

Najsrećniji horoskopski znak u oktobru 2024 godine! Ogromno poboljšanje je na pomolu, sve im kreće u životu!

Jednom horoskopskom znaku je uspeh na dohvat ruke, a to je Ovan. Oktobar je sjajan period kada će im napokon sve krenuti u životu.

Veliko poboljšanje na pomolu! Do kraja meseca očekuje se značajan napredak, ali horoskop savetuje strpljenje ukoliko osećate tenziju – isplatiće se! Oktobar neće biti ništa manje dinamičan od septembra, donoseći Ovnima svetlu budućnost.

Posebno se izdvajaju porodična pitanja, nekretnine i odnosi iz prošlosti. Mlad Mesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage donose naglasak na brak i partnerstva, otvarajući vrata novim vezama. Bilo da se radi o ljubavi ili poslovnom dogovoru, mogućnosti su brojne.

Pomračenje s mladim Mesecom najavljuje novi ciklus, ali posebnost ove lunacije leži u tome što se dešava na čvoru prošle karme. To znači da možete očekivati otplatu karmičkih dugova ili povratak osobe sa kojom ste imali duboke veze iz prošlih života.

Foto: Shutterstock

 


Između 5. i 9. oktobra, vodeni trigon Venere i Marsa pozitivno će uticati na vaše odnose, omogućavajući iskrene razgovore i bliske veze. Moguće je da ćete pružiti podršku nekome kome je potrebna vaša pomoć.

Sredinom oktobra, trigon Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima donosi inspiraciju u poslovnim pregovorima ili ugovorima, sa šansom za uspešan dogovor koji ste možda planirali još od juna.

Pun Mesec i pomračenje 17. oktobra u znaku Ovna donose važna razjašnjenja i odluke vezane za porodicu, dom ili preseljenje. Mars, vladar ove energije, usmeriće vas na nekretnine i planove za renoviranje.

Poslovne prilike dobijaju novi zamah krajem meseca, zahvaljujući vatrenom trigonu između Meseca i Marsa 25. i 26. oktobra. Ako planirate da pokrenete sopstveni biznis ili unapredite karijeru, ovaj period je idealan za to. Uspeh je na dohvat ruke – iskoristite ga!



Baba Vanga se klonila ova 3 horoskopska znaka! Tvrdila je da imaju posebnu zaštitu - Nije mogla da ih pročita

Horoskop

Poznata po svojim proročkim sposobnostima, Baba Vanga je izbegavala tri horoskopska znaka zbog njihove snažne energije i nepredvidive prirode. Ovi znakovi, prema njenim rečima, poseduju moć koja je bila gotovo nemoguća za čitanje i kontrolisanje.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE