Radio BalkanFox

Aleksandra Radović otvorila dušu o stanju na ESTRADI!

Pop pevačica Aleksandra Radović nedavno je proslavila 50. rođendan i tim povodom priredila gala žurku za svoj jubilej.

Njoj je na slavlju zapevala i folk zvezda Seka Aleksić, dok je slavljenica, na veliko iznenađenje svih uz njen veliki hit „Crno i zlatno“ i zaigrala, a snimak tog nesvakidašnjeg trenutka, koji je objavila na Instagramu vrlo brzo se proširio mrežama.

Mnogi nisu mogli da veruju da se Aleksandra provodi uz narodnjake, s obzirom na to da joj je zabavna muzika u krvi, a svojevremeno je otkrila i da zbog toga što je izabrala taj žanr, mora da radi tri posla kako bi svojoj ćerki obebedila sve što je zacrtala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Radović tvrdi da uživa u svemu što radi

Naime, on je ma pitanje u jednom intervjuu – da li je pop muzika u današnje vreme isplativa otkrila da baš i nije da može da ispuni sve svoje želje.

Ako ste najbolji, jeste. Međutim, ne krijem da radim tri posla kako bih ćerki obezbedila pristojan život. Srećom, poklopilo se da sve to volim. Pored svoje muzike, imam školu pevanja, a nedavno sam otvorila i svoj muzički studio u kom polaznici uvek imaju priliku da snimaju i vežbaju – ispričala je pevačica svojevremeno za „Story“.

Inače, Radovićevu su pre nekoliko godina prozivali jer navodno ne posećuje svoje rodno mesto, a ona je tada progovorila o toj temi i istakla da je ponosna na svoje poreklo, ali da ne odlazi u Bogatić jer tamo više nema nikoga od rodbine.

Vlada nekakva fama oko mesta iz kojeg dolazim, a ne znam zašto. Ponosna sam na svoje poreklo i sve što sam postigla u životu. Ponosna sam na roditelje, na moje društvo iz Bogatića koje je čoporativno došlo na moj prvi koncert. Danas tamo nemam više nikoga jer su se moji roditelji davno odselili i nemam koga da posećujem, niti zašto da tamo odlazim. Ipak, u kontaktu sam s dragim prijateljima koje sam tamo stekla – rekla je tada pevačica.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE