Radio BalkanFox

Suze u ‘MasterChefu’! Ljiljana dobila sve tri bijele pregače, pa birala tim kojem će se pridružiti

U uzbudljivoj epizodi MasterChefa kandidati su se suočili s izazovom koji je nekima donio crnu ili bijelu pregaču, dok su drugi kući pošli praznih ruku. Nakon kuhanja sa zadanim glavnim namirnicama, žiri je krenuo s degustacijom te odlučio tko će dobiti bijelu, a tko crnu pregaču te za koje je natjecatelje MasterChef avantura gotova.

Iva Novosel pripremila je inovativno jelo – pločice od palente s baby špinatom, šalšu i pržene lignje sa soli, šafranom i dimljenom pancetom. Iako su okusi bili intrigantni, Iva nije bila zadovoljna plejtingom.

– Ne jedeš samo ustima, moraš htjeti jesti čim vidiš jelo – priznala je, što je i žiri primijetio. Iako su Goran i Stjepan odlučili da jelo nije dovoljno za bijelu pregaču, chef Mario ju je ipak nagradio prolaskom.

Foto: NOVA TV

S druge strane, Eni Đorđević ponuđene su dvije bijele pregače – jedna od Maria i druga od Stjepana. Sretna zbog prilike da bira, odlučila se za Stjepanov tim jer želi učiti i usavršavati svoja jela pod njegovim vodstvom.

– Jako sam sretna što mogu odabrati i odlučujem se za Stjepanov tim. Želim raditi jela poput njegovih i želim da me on uči – objasnila je.

Foto: NOVA TV

Žiri je podijelio i korisne savjete tijekom ocjenjivanja – lignje, kao i svi mekušci, sole se nakon pečenja, što je bila važna lekcija za kandidate. Iako je po prvi put koristio šafran, Željko Keleuva odlučio se poigrati s njim, no nije uspio oduševiti žiri. Ipak, Stjepan mu je uručio crnu pregaču uz poruku: „Mislim da možeš više, hajmo skupa učiti“.

Crne pregače osvojile su i Irina Brajčić i Martina Trgovec, a samouvjereni Moris Vareško svojom je prezentacijom odao dojam opuštenosti i nedovoljne zainteresiranosti, no žiri je ipak uspio impresionirati okusima. Nakon što je izrazio ambiciju otvoriti restoran s Michelinovom zvjezdicom u Istri, osvojio je pregače od Maria i Gorana te se na kraju opredijelio za Goranov tim.

Foto: NOVA TV

Najemotivniji trenutak doživjela je Ljiljana Milovanović Ferenčić, koja je nakon kuhanja shvatila da je zaboravila poslužiti umak na svom tanjuru, što ju je dovelo do suza. „Moj tanjur nije dostojan pregače“, rekla je kroz suze, no žiri je bio oduševljen njezinom domišljatošću i balansiranim okusima.

Foto: NOVA TV

Osvojila je tri bijele pregače i na kraju se veoma sretna odlučila za Goranov tim. Bijele pregače osvojili su i Sergio Varela Ramirez, Bonaventura Žagar i Sanja Cukon, a tko će već u idućoj epizodi izboriti prolaz u idući krug ne propustite doznati na Novoj TV!



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE