Radio BalkanFox

Naša pevačica (46) posle 16 godina došla iz Amerije u Srbiju: „Nije mi žao što sam otišla“



Zabava

Naša pevačica (46) posle 16 godina došla iz Amerije u Srbiju: „Nije mi žao što sam otišla“

Pevačica Anica Milenković (46) dugo se nije pojavljivala u medijima, a sada je posle 16 godina otkrila sve detalje iz privatnog i poslovnog života.

Anica Milenković

Foto: Instagram/anica_milenkovic_official / Instagram

Anica Milenković

Naime, Anica je preko okeana izgradila porodicu, rodila je dvoje dece i povukla se iz medija. Ona kaže da je i tamo nastupala, ali ne istim intenzitetom kao ranije.

Blic preporučuje

Foto: Instagram / screenshot

Anica Milenković

– U Americi sam pevala, ali što se tiče emisija, prvih par godina mi je nedostajalo. Posle toga su došli porodica i deca, pa nisam obraćala pažnju. Pratila sam sve što se dešava, snimila sam dve nove pesme, pa sam rekla kada se vratim, možda i nastavim, možda i ne – kazala je Anica.

Otkrila da li se vraća na estradu

Idem nazad kući. Došla sam ovde da završim neke stvari, da vidim svoju familiju posle 16 godina. Sve se dogodilo iznenada, neplanirano, ali je dobro podsetiti se kako sve ovo izgleda. Ne kažem zbog mojih godina da sam ja ostarila, ima mlađih pevača, nisam više tu i taj tempo života ne bih mogla da ponesem. Toliko sam godina bila po strani, ali me sve ovo navodi da mi je tamo lepo, da sam ušuškana, ovo je sve sada novo, a staro za mene – ispričala je Anica i dodala:

– Drago mi je da sam videla ljude koje znam toliko godina i sa kojima sam ostala u korektnim odnosima. Ima ljudi sa kojima sam bila mnogo bolja, ali se taj kontakt prekinuo, ne znam zbog čega. Možda sam ja kriva, možda neko drugi, ali nećemo sada o tome.

U Ameici bavi muzikom, ali i radi još nekoliko poslova

– Ja i dalje pevam, možda samo nisam bila u emisijama, možda je moralo tako da bude. Nije mi žao što sam otišla, promenilo se dosta toga, pojavilo se mnogo dobrih pevača. Ja sam se okrenula ka porodici, deci, nekom drugom načinu života. To da sam nestala mi je zvučalo jako ružno, ali to mogu da opravdam jer se nikada nisam pojavljivala. Radim ja sve što mogu da radim, pevanje je moja prva ljubav. Radim svadbe, festivale, ali imam i drugi posao koji radim, to nije za mene problem – ispričala je ona.

Njeno dete je rođeno bez sluha, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Moje dete je rođeno gluvo, trudila sam se da progovori…“ Potresna ispovest Anice Milenković nakon 16 godina ćutanja…

(Grand)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE