Radio BalkanFox

Kasandra će u Beogradu boraviti 3 dana! Evo kakve zahteve je imala: Odseda u predsedničkom apartmanu!

Glumica iz Venecuele, Koraima Tores, stigla je u Beograd juče, 22. septembra, malo nakon 23 časa, a ekipa našeg portala dočekala je na aerodromu Nikola Tesla.

Brojni mediji iz Srbije okupili su se kako bi čuvenoj Kasandri poželeli dobrodošlicu, a glumica ih je srdačno pozdravila, a potom se užurbanim korakom uputila ka vozilu koje je čekalo na izlazu.

Koraima je u Beograd došla kako bi se priključila ekipi popularne serije „Igra sudbine“ kao specijalni gost.

U srpskoj prestonici boraviće tri dana, a kako se navodi, njena poseta produkciju košta oko 30.000 evra.

– Koreima Tores će u Srbiji boraviti tri dana. Svaki minut njenog boravka je do detalja isplaniran. Odsešće u predsedničkom apartmanu jednog hotela i biće joj ispunjene želje koje je uputila organizatorima. Bila je skromna. Ona želi da vidi neke znamenitosti glavnog grada koje nije videla kad je pre izvesnog vremena bila u Srbiji. Tada je isprobala brojne naše kulinarske specijalitete, koji su joj se dopali, i zbog toga ponovo želi da okusi naša jela. Probala je pitu, mućkalicu i rakiju. Ono što sada želi da proba su naša vina, što će joj, naravno, biti omogućeno – rekao je izvor za Kurir i dodao:

– Njoj za dolazak nije bio presudan honorar. Mnogo joj se dopala uloga, sve je dogovoreno u prethodnom periodu i produkcija sada samo očekuje da dođe – priča izvor.

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja Kasandre devedesetih godina, Koraima je još 1997. posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila, iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene.

Srbiju pamti po gostoprimstvu, ali i ogromnoj ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE